Кипър

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Кипър 2023

Брой институции: 30
  • Aglantzia, Кипър

  Университетът на Кипър има за цел да се утвърди като пионерска изследователска институция, постигаща международно научно признание в европейското висше образование, предлагайки конкурентни програми и да се превърне в център за високи постижения в по-широкия евро-средиземноморски регион.

  • Egkomi, Кипър

  Cyprus Maritime Academy (CyMA), част от Университета в Никозия - най-големият университет в Кипър - образователна мрежа, е първата морска академия в Кипър, която предлага три сертификата за компетентност. CyMA предлага сертификати за компетентност на служител, отговарящ за навигационния часовник (морска наука), служител, отговарящ за инженерно наблюдение (морско инженерство), и електротехнически служител (морски електротехнологии), всички одобрени от Министерството на търговското корабоплаване на Министерството на транспорта, съобщенията и строителството.

  • Nicosia, Кипър

  Intercollege е независима, съвместна образователна институция с равни възможности за висше образование, съчетаваща най-добрите елементи в западното образование, стандарти за качество и международна философия с истинска грижа за своите студенти. Разположен в Никозия, Intercollege се превърна в глобален образователен център, предлагащ набор от академични, професионални и професионални програми за обучение.

  • Paphos, Кипър

  Отделът за дистанционно обучение (DLU) в университета в Неаполис използва най-модерната електронна технология за платформа, която предлага на студентите следдипломни програми за обучение в съвременни специализации. Целта на DLU е да подпомага студентите и академичните среди на университета както в дългосрочно, така и в краткосрочно дистанционно обучение. Основната философия на DLU е да осигури равенство в достъпа до информация и зачитане на нуждите на всеки студент от нашия университет. Нашата визия е да създадем звено, което ще бъде прототип в дистанционното обучение за всички университети, които предлагат подобни учебни програми.

  • Aglantzia, Кипър
  • Limassol, Кипър

  CIIM - Cyprus International Institute of Management е международно бизнес училище, създадено през 1990 г. от група бизнес лидери и екип от видни учени, представляващи някои от най-добрите световни бизнес училища. Нашата цел е да се възползваме от най-добрите учители в образованието по мениджмънт, независимо от местоположението, и да предоставим таланта и опита си в Кипър.

  • Larnaca, Кипър

  Unicaf е водещата онлайн платформа, предлагаща достъпно и качествено висше образование на недостатъчно обслужвани пазари, работеща с уважавани университети във Великобритания, САЩ, Европа и Африка.

  • Famagusta, Кипър

  Cyprus West University е създаден през 2015 г. и се намира в Северен Кипър. Като висше учебно заведение, той символизира съвременния аспект на Кипър, който е исторически и културен център на Средиземноморието.

  • Nicosia, Кипър

  The Cyprus Institute е международна изследователска организация, разположена в Никозия, столицата на Кипър. Той работи под чадъра на Кипърската фондация за изследвания и образование, управлявана от международно признат настоятел. Нейната мисия е да служи като център за наука, технологии и иновации за региона на Източното Средиземноморие и Близкия Изток, който се занимава с въпроси от регионално значение и глобално значение.

  • Paphos, Кипър

  Университетът Неаполис в Кипър е млад, но динамичен, бързо развиващ се университет, работещ от 2010 г. в сърцето на очарователния град Пафос, на западния бряг на остров Кипър, предлагащ бакалавърски, магистърски и докторски програми както на гръцки, така и на английски език . Записването в университета в Неаполис в Кипър въвежда студентите в среда с висок стандарт, стимулираща и приятна. Най-голямото предимство на Неаполис е качеството и отдадеността на преподавателите, повечето от които имат значителен опит в преподаването и изследванията в европейски и американски университети. Въз основа на такъв факултет и на амбициозна стратегия, той бързо се превръща в един от най-добрите частни университети в Кипър.

  • Amsterdam, Холандия
  • Famagusta, Кипър

  Университет за мечтатели и действащи. Университет за следващо поколение, глобални технологични таланти. Университет, от който да започнете вашето бъдеще.

  • Nicosia, Кипър

  Университетът Philips е динамична институция, която осигурява интелектуално стимулиращи и предизвикателни студенти и магистърски програми за обучение. Програмите на университета Philips са добре балансирани, смислени и полезни за студентите. Университетският факултет, с доказателства за преподавателски и изследователски постижения и ангажимент за учене на студенти, предоставя програмите.

  • Manchester, Великобритания
  • Budapest, Унгария
  • + 62 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Strovolos, Кипър

  Предизвикателствата в днешната глобална икономика са огромни и винаги се развиват. Следователно студентите, които следват висше образование/сертификат по бизнес, имат повече смисъл от всякога. Чрез своите програми CBS предлага набор от академични и неакадемични преживявания, за да снабди нашите студенти с качествата на модерен лидер.

  • Cyprus Online, Кипър

  Като втори държавен университет, създаден през 2002 г., Open University Cyprus (OUC) има за цел да запълни важна празнина в кипърската система за висше образование, предлагайки акредитирани степени за дистанционно обучение на всички нива (бакалавърско, магистърско и докторско). Въз основа на своя произход като единствения университет в страната, посветен на дистанционно обучение, OUC бързо нараства в академичен ръст и като цяло репутация. Днешните предизвикателни реалности разшириха хоризонта на OUC, помагайки за приближаването на Кипър към стратегическата му цел: да бъде създаден като регионален образователен и изследователски център и център за международни учени и студенти в басейна на Източното Средиземноморие.

  • Nicosia, Кипър

  Много искрено приветствие за всички вас, които считате CityU за идеална образователна институция, която ще подпомага бъдещите ви академични начинания. Работейки в безпристрастно разнообразна общност, CityU поставя голям акцент върху способността за трансфер на знания чрез висококачествени техники на преподаване в среда, която отразява ценностите и насърчава почтеността.