Канада

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Канада 2023

Брой институции: 296
  • Kitchener, Канада
  • Waterloo, Канада
  • + 6 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Calgary, Канада
  • Toronto, Канада
  • + 8 Още

  Обединяването на Eurocentres и Bayswater представлява нова ера в международното образование. Нашият колективен опит представлява сила в днешния международен образователен сектор. Ние сме страстни за нарастващите общности от глобални мислители и изследователи, у дома и в чужбина – каквато и да е тяхната история. Ние създадохме Bayswater Education, защото искаме младите хора от всички сфери на живота да се забавляват от откриването на нови култури, изследването на нови вкусове и научаването на това, което съществува. Мислим за тях като за глобални духове, като нас.

  • Guelph, Канада
  • Ridgetown, Канада

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Bordeaux, Франция
  • Lyon, Франция
  • + 5 Още

  От създаването си през 1993 г. ESMA предлага обучение в цикъла CG Animation & FX, който непрекъснато се развива в тясно сътрудничество с професионалисти в областта на анимацията, които ни подкрепят всяка година. Тази програма за обучение, еквивалентна на френско ниво Bac + 5 (RNCP ниво 7), вече е международно призната от професионалния свят и се поддържа от най-големите имена в анимацията. Открийте този курс, предлаган в нашите кампуси в Бордо, Лион, Монпелие, Нант, Рен и Тулуза, както и в Монреал, Канада. Английската версия на обучението е достъпна в кампусите в Лион и Монпелие.

  • Lac la Biche, Канада
  • Boyle, Канада
  • + 4 Още

  Изследвайте безкрайни възможности и възможности, като учите в красивата Североизточна Алберта, Канада. С изобилие от красиви езера, бореални гори и изобилие от фауна и флора, тази природна среда, подобна на парк, е преживяване, което със сигурност ще остави трайно впечатление у вас. Всеки от нашите кампуси е разположен в уникални градове с невероятни истории и богата разнообразна история, които чакат да бъдат изследвани.

  • Toronto, Канада

  Училището за продължаващо обучение на Университета в Торонто (UofT SCS) подкрепя възрастни обучаеми с експертно проектирани курсове без диплома, предоставяни в клас и онлайн от експертни инструктори, които са признати лидери в своите области. Като неразделна част от университета, SCS се захранва от интелектуалната жизненост на UofT и високите стандарти за преподаване и учене.

  • Madison, Съединени Американски Щати
  • Teaneck, Съединени Американски Щати
  • + 3 Още

  Най-големият частен университет в Ню Джърси, FDU, е институция с нестопанска цел, несектантска, мултикампусна институция. Основан през 1942 г., FDU постига четиригодишен статут през 1948 г. и одобрение като университет през 1956 г. Университетът предлага над 100 бакалавърски и магистърски програми, включително докторски програми по фармация, сестринска практика, клинична психология и училищна психология; и бизнес училище, акредитирано от AACSB. Дипломните програми се предлагат в два кампуса в Ню Джърси и в две места на FDU извън САЩ: Wroxton College, в Оксфордшър в Англия, и кампуса във Ванкувър, в Британска Колумбия, Канада.

  • Olds, Канада

  От началото си като училище по селско стопанство и домашна икономика, Olds College разшири предлаганите си програми и се разрасна, за да предлага повече програми, фокусирани върху кариерата през годините. Курсовете по готварство и шиене се превърнаха в нашата прочута програма за мода, часовете по машини се превърнаха в програми за селскостопанска и тежкотоварна механика, а земеделските умения се превърнаха в нашите програми за управление на селското стопанство и градинарство.

  • Winnipeg, Канада

  Разположен в Уинипег, Манитоба, Канада, Booth University College е християнска институция, вкоренена в 156-годишната история на Армията на спасението за посрещане на нуждите на най-уязвимите в обществото. Дълбоко ангажирани със социалната справедливост, ние съчетаваме християнската вяра и строгата стипендия със страст към службата. Нашият подход към ученето е закотвен в академичните постижения и се основава на визия за надежда, социална справедливост и милост за всички.

  • Paris, Франция
  • Montreal, Канада

  Създадена през 1972 г. от големи играчи в областта на недвижимите имоти, групата ESPI – основана с асоциативен статут (Закон от 1901 г.) – е частно висше учебно заведение, чиито квалификации се признават от държавното ниво 6 (Bac + 3) и ниво 7 (Bac + 5). ), или дипломи за училище и регистрирани в Националния указател на професионалните сертификати (RNCP), с бакалавърски цикъл и професионален магистърски цикъл (6 специализации). 50-годишното съществуване позволи на Групата да пусне корени във всички бизнеси с недвижими имоти. Днес нашите студенти са разпръснати в кампуси на Париж, Нант, Марсилия, Бордо, Лион и Монпелие.

  • Toronto, Канада

  Основано през 1889 г., Osgoode Hall Law School е едно от най-големите и уважавани юридически училища в Канада. Osgoode Hall Law School има дълга традиция да бъде в центъра на влиятелни и иновативни правни изследвания и мисли. След като е обучил някои от най-ярките правни умове, Osgoode продължава да се гордее със своите академични постижения и прогресивната си визия за юридическата професия. Възпитаниците на Osgoode включват практикуващи адвокати и юристи, бизнес лидери и законодатели, социални активисти и съдии от Върховния съд. Прилагайки своите юридически таланти в широк спектър от роли и организации, те споделят гордо наследство, обобщено в историческото мото на нашето училище: Чрез закон към справедливост.

  • London, Канада

  Основан през 1954 г., Кралският университетски колеж към Западния университет е католически университетски колеж по либерални изкуства, свързан с голям университет от световна класа. Студентите на Кинг се наслаждават на „Най-доброто от двата свята“ – учене в малки класове, водени от изключителни преподаватели в малък, красив кампус, докато се наслаждават на преживяванията да бъдат част от цялостен университет. Студентите на King's имат пълен достъп до всички съоръжения и услуги в Western University и завършват със западна степен.

  • Montreal, Канада

  В Kensley College твърдо вярваме, че образованието е единственият ключ за отключване на вратите на невероятните възможности. Стремим се да предоставим на всеки студент шанс да реализира мечтите си и да царува в бъдещето си. През годините вярвахме в корените си, за да определим страстта на ученика!

  • Toronto, Канада

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Montreal, Канада

  Musitechnic е основана през 1987 г. в Монреал от Жил Валикет, известен музикант, композитор и автор на песни. Той беше убеден, че технологиите (особено компютрите) ще се превърнат в център на аудиопроизводството и музикалната индустрия, до точката на създаване на първата диплома, призната от Министерството на образованието и висшето образование, изцяло посветена на компютърно подпомагания звуков дизайн. Това беше много преди всеки да разбере какво е компютърна мишка, MP3 или дори интернет.