Италия

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Италия 2023

Брой институции: 220
  • Bologna, Италия
  • Trondheim, Норвегия

  EIT RawMaterials Academy - RaMES предлага на студентите уникална възможност да учат в динамична среда, фокусирайки се върху предизвикателствата от реалния живот. Присъден от EIT (Европейски институт за иновации и технологии), орган на Европейския съюз, EIT Label е сертификат за качество, който се дава само на отлични образователни програми на магистърско и докторско ниво.

  • Rome, Италия

  Euroinnova International Online Education започва своята дейност преди повече от 20 години. С предпоставката за революция в сектора на онлайн обучението, това училище за обучение се разраства с цел да даде на своите ученици възможност да изпитат личен и професионален растеж с изключително практическо обучение.

  • Poitiers, Франция
  • Iași, Румъния
  • + 5 Още

  Европейският кампус на градските университети (EC2U) е мултикултурен и многоезичен алианс, състоящ се от седем дългогодишни, ръководени от образование и научни изследвания, ангажирани на местно и глобално ниво университети от четири различни региона на Европейския съюз: Университетът на Коимбра, Университета в Яш, Университета в Йена, Университета в Павия, Университета в Поатие (координатор), Университета в Саламанка и Университета в Турку. Амбицията на Алианса е да разработи иновативно пространство, позволяващо мобилността да протича свободно между седемте университета и асоциираните градове.

  • Barcelona, Испания
  • Esch-sur-Alzette, Люксембург
  • + 6 Още

  Консорциум от европейски университети разработи нова и иновативна общоевропейска програма EUMaster4HPC, фокусирана върху високопроизводителни решения. EUMaster4HPC обединява основните играчи в HPC образованието в Европа, за да обучи следващото поколение висококвалифицирани и талантливи HPC експерти, които да управляват европейската цифрова трансформация. EUMaster4HPC разчита на иновативна учебна програма и парадигми на преподаване, академични постижения, HPC експерти от световна класа, достъп до суперкомпютърни центрове и силна подкрепа от индустрията.

  • Rome, Италия

  Università Europea di Roma е италиански частен законно признат университет, създаден през 2005 г., който бързо се разраства по отношение на студенти, изследователски сътрудничества и иновативни проекти. Нашата академична оферта включва бакалавърска и магистърска степен, преподавани на английски и италиански език, множество следдипломни курсове и докторска степен. Характеризира се с интерактивен и динамичен метод на преподаване, който осигурява високо качество на неговото академично съдържание и близък контакт с преподавателския състав, създавайки автентична академична общност, където студентите са в основата на иновативен образователен проект. Като част от международна мрежа от католически университети, разположени в САЩ, Испания, Мексико и Чили, UER предлага широк спектър от международен опит на своите студенти: обмен, стаж в чужбина, двойни дипломи, Международно лятно училище и много други. UER също така развива меките умения на студентите и ги подготвя да намерят работа след завършване чрез семинари, дейности за социална отговорност и стажове. Модерният кампус на Università Europea di Roma се намира само на 10 минути с обществен транспорт от центъра на Рим, един от най-харизматичните градове в света, поради опияняващата си комбинация от призрачни руини, вдъхновяващо изкуство и оживен уличен живот Благодарение на нашите академични постижения, персонализирани образователни дейности и международен опит в обучението, „Ние обучаваме хора, ние обучаваме професионалисти“.

  • Rome, Италия

  Европейският институт за иновации за устойчивост (EIIS) е академична компания, която проектира иновативни решения за компании, академични среди, институции и предприемачи за улесняване и насърчаване на иновациите за устойчивост. В EIIS хората се свързват, за да постигнат екологична, социална и икономическа устойчивост чрез образование, изследвания, непрекъснато експериментиране. В EIIS няма преподаватели или студенти, а само хора, които се интересуват да гарантират, че ученето вече не е резултат от пасивен процес, а ангажираща дейност, дефинирана от непрекъснато взаимодействие.

  • Milan, Италия
  • Cremona, Италия
  • + 2 Още

  Студентите и възпитаниците на Università Cattolica се чувстват щастливи да бъдат част от най-големия частен университет в Европа. Характеризира се със силен ангажимент за предоставяне на специализирани услуги на студентите и признато академично качество. Ученето в Cattolica означава обучение в международен контекст, с повече от 160 различни националности в нашите четири кампуса, но италианци по душа. Това, което наистина отличава нашия университет, е разнообразието на кампуса и безкрайните възможности, улесняващи работата в мрежа и възможностите за кариера въз основа на местоположението на нашите пет кампуса в Милано, Бреша, Пиаченца, Кремона и Рим.

  • Rome, Италия

  Roma Tre University е млад университет, предназначен за млади хора. Основан през 1992 г., той бързо се разраства както по отношение на студентите, така и по отношение на предлаганите курсове. Той спечели отлична оценка сред най-известните академични класации, особено в рамките на по-младите университети. Roma Tre University е организиран в 13 отдела, предлагащи бакалавърски и магистърски степени, следдипломни и напреднали курсове, докторанти и специализиращи училища.

  • Neuchâtel, Швейцария
  • Leicester, Великобритания
  • + 1 Още

  CIES - Международен център за спортни изследвания, е независим учебен център, разположен в Нюшател, Швейцария. Създаден е през 1995 г. като фондация между Fédération Internationale de Football Association (FIFA), Университета на Нюшател, града и щата Нюшател.

  • Rome, Италия

  Eastwest European Institute е независима организация, специализирана в геополитически анализ, организиране на научни събития и обучителни проекти, фокусирани върху международните въпроси и глобалната динамика, за студенти и професионалисти.

  • Rome, Италия

  La Business School MELIUSform eroga, dal 1996, Executive Master, Master Specialistici e Corsi di Specializzazione nelle guenti aree: Finanza & Controllo, Human Resources, Lex & Tax, Marketing, Innovation Management & Digital Transformation, Sanità, Business Management.

  • Viterbo, Италия

  University of Tuscia (UNITUS) обявява публичен подбор за прием на международни студенти в курсове за международна степен от 2-ри цикъл (2 години магистърски степени) за академичната 2022/2023 година. Университетът ще отпусне 59 стипендии на най-заслужилите неиталиански студенти, които се записват за първи път в италиански университет, покривайки повечето от разходите за напускане, включително университетските такси.

  • London, Великобритания
  • Ragusa, Италия
  • + 1 Още

  Auream Phoenix University for Women (APUW) е първият частен, международен, специално създаден университет за дистанционно обучение, посветен изключително на образованието на жените. APUW позволява на всяка жена, ангажирана в работата и семейството, да учи и да изпълнява академичните си цели, като остава в удобната среда на собствения си дом. Нашият университет се обръща към жените лидери с печелившо мислене, жени с жизнени, динамични личности, независими мислители и жени, които осъзнават, че са отправни точки в своята общност. Основният ни фокус е върху тестване на умения и компетенции за академично сертифициране. Програмите за обучение на Aurea Phoenix University за жени са проектирани по метода APEL (Accreditation Preor Experiential Learning), за да осигурят на активно работещите жени, които имат най-малко 5 години професионален опит, шанс да спечелят степен, без да пренебрегват семействата си.

  • Milan, Италия

  Bicocca е млад университет, който ще ви свърже със студенти от цял свят. Тук няма да сте просто студент. Вие ще бъдете член на глобалната общност. От основаването си Университетът на Милано-Бикока надхвърли своите граници, като сключи различни споразумения с европейски и неевропейски университети.

  • London, Великобритания
  • Helsinki, Финландия
  • + 5 Още

  Програмите на EIT Digital Summer School са отворени за бакалавърски и магистърски студенти, млади професионалисти и други, които искат да се потопят задълбочено в нововъзникващите цифрови технологии, да научат как да превърнат технологията в бизнес и евентуално да стартират дълбокотехнологични стартиращи компании. Учете се от преподавателите и персонала на нашите водещи технологични партньорски университети в ЕС. Придобийте практически опит чрез фирмени случаи, работа по проекти и сътрудничество. Обучение на конкурентни цени. Забавлявайте се, срещайки се и работейки в мрежа със студенти с подобно мислене от цял свят!