Испания

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Испания 2023

Брой институции: 256
  • Barcelona, Испания

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Испания

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Pozuelo de Alarcón, Испания

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Испания

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Madrid, Испания

  Ако четете това, вероятно е защото нещо за нашия университет е привлякло вниманието ви. Може би вече знаете, че ние сме част от най-голямата и традиционна частна образователна институция в Испания, CEU, основана през 1933 г. от Католическата асоциация на пропагандистите (ACdP). В общността на Мадрид ние бяхме първите, които предложиха нов начин за разбиране и управление на висшето образование, първо като университетски колеж, а от 1933 г. като частен университет. Повече от 85 години по-късно нашето пионерско отношение продължава да оставя своя отпечатък върху всичко, което правим. Ще разберете веднага щом ни опознаете.

  • Lahti, Финландия
  • Madrid, Испания
  • + 1 Още

  EIT RawMaterials Academy - MEITIM предлага на студентите уникална възможност да учат в динамична среда, като се фокусират върху предизвикателствата от реалния живот. Присъден от EIT (Европейски институт за иновации и технологии), орган на Европейския съюз, EIT Label е сертификат за качество, който се дава само на отлични образователни програми на магистърско и докторско ниво.

  • Barcelona, Испания

  ELISAVA, Барселонско училище за дизайн и инженерство, насърчава образованието, знанията и изследванията в областта на дизайна, инженерството и комуникацията. С повече от 50 години опит, то е обучило повече от 17 000 студенти и се е утвърдило като едно от водещите училища в света. Училището си сътрудничи с компании, институции и неправителствени организации с международен престиж, за да предложи университетско образование, което подготвя учениците да се изправят пред настоящи и бъдещи предизвикателства. ELISAVA обучава експертни професионалисти със способността да проектират и създават продукти, услуги и среди, които подобряват обществото.

  • Santander, Испания

  Водени от интелектуална креативност и критично мислене от 1932 г. насам, студентите в UIMP разшириха хоризонтите си и допринесоха за придвижването на света напред. Нашата мисия е да насърчаваме културата и науката, да насърчаваме международните и междурегионалните връзки, научния и културен обмен, както и да провеждаме напреднали и специализирани изследователски дейности. Летните курсове са акцент в нашите текущи академични дейности и ни превръщат в пионерски университетски център в Испания. Сантандер е традиционната академична база, въпреки че много други дейности се организират и провеждат в другите ни кампуси. Освен това университетът е пионер в Испания в организирането на курсове по испански език и култура за чужденци. Ние също така организираме курсове за потапяне в английски език за студенти и учители по езика в сътрудничество с Министерството на образованието и ПОО. Освен това, ние преподаваме официални следдипломни програми в съответствие с Европейското пространство за висше образование, които водят до акредитирани магистърски и докторски степени в цяла Испания. От своя страна ние предлагаме акредитирани следдипломни програми, специфични за UIMP.

  • Valencia, Испания

  ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) е фондация с нестопанска цел, съставена от Generalitat Valenciana, петте публични университета в региона на Валенсия (UV, UPV, UA, UJI и UMH) и компании, координиращи AI обучение и изследвания в Comunitat Valenciana, за да отговори на технологичните нужди на компаниите и да насърчи създаването на нови таланти в областта на изкуствения интелект (AI) за обновяване на производствения модел на регион Валенсия.

  • Rotterdam, Холандия
  • Bilbao, Испания
  • + 5 Още

  Европейският университет за постиндустриални градове (UNIC) е създаден през 2020 г. с цел да предложи приобщаващо образование за ново поколение студенти. Алианс от 10 европейски университета, базирани в постиндустриални градове и финансирани от Европейската комисия, работят ръка за ръка с градските институции, за да гарантират, че градските проблеми се включват в преподаването и научните изследвания по начин, който е достъпен и приобщаващ за всички учащи. Алиансът стартира първата си съвместна магистърска степен през 2023 г. и търси студенти, които ще напреднат в постиндустриалните трансформации на своите градове и ще станат висококвалифицирани висшисти в нови научни дисциплини, които отговарят на нуждите на променящата се икономика в Европа и около нея Светът.

  • Alcoi, Испания
  • Gandia, Испания
  • + 1 Още

  Universitat Politècnica de València е най-добрият испански технологичен университет в Испания, според Академичното класиране на световните университети (ARWU), известно като Шанхайското класиране. В момента той има 25 400 студенти, 3 600 учители и изследователи и 1 400 специалисти по администрация и обслужване, разпределени между трите кампуса, разположени в градовете Алкой, Гандия и Валенсия. UPV преподава 40 градуса и 13 двойни степени; 90 университетски магистърски и двойни магистърски степени и 30 докторски програми. 72% от студентите на UPV вече работят една година след завършване на обучението си. И това до голяма степен се дължи на стажовете във фирми, които са платени. Институцията поддържа повече от хиляда споразумения, които позволяват обмен на студенти с други европейски и латиноамерикански университети, САЩ, Канада, Австралия, Китай или Япония. Тя е шестата в Европа по Еразъм, получена от общо 4500 институции, участващи в програмата. В своята малко повече от 50-годишна история UPV е произвел около 145 000 научни публикации. Това е националният лидер по брой патенти и една от испанските академични институции, която получава най-много приходи от изследователската си дейност.

  • Poitiers, Франция
  • Iași, Румъния
  • + 5 Още

  Европейският кампус на градските университети (EC2U) е мултикултурен и многоезичен алианс, състоящ се от седем дългогодишни, ръководени от образование и научни изследвания, ангажирани на местно и глобално ниво университети от четири различни региона на Европейския съюз: Университетът на Коимбра, Университета в Яш, Университета в Йена, Университета в Павия, Университета в Поатие (координатор), Университета в Саламанка и Университета в Турку. Амбицията на Алианса е да разработи иновативно пространство, позволяващо мобилността да протича свободно между седемте университета и асоциираните градове.

  • Barcelona, Испания
  • Esch-sur-Alzette, Люксембург
  • + 6 Още

  Консорциум от европейски университети разработи нова и иновативна общоевропейска програма EUMaster4HPC, фокусирана върху високопроизводителни решения. EUMaster4HPC обединява основните играчи в HPC образованието в Европа, за да обучи следващото поколение висококвалифицирани и талантливи HPC експерти, които да управляват европейската цифрова трансформация. EUMaster4HPC разчита на иновативна учебна програма и парадигми на преподаване, академични постижения, HPC експерти от световна класа, достъп до суперкомпютърни центрове и силна подкрепа от индустрията.

  • Barcelona, Испания

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Barcelona, Испания

  LABASAD е водещо онлайн училище за изкуство и дизайн, разположено в сърцето на Барселона, Испания. Ние предоставяме нашите магистърски програми чрез нашия революционен формат ONLIVE, така че можете да учите, когато и където пожелаете! Всички наши програми са 100% онлайн, а също и на живо, така че ние сме онлайн училище, но с душа лице в лице.