Испания

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Испания 2023

Брой институции: 269
  • Santander, Испания

  Водени от интелектуална креативност и критично мислене от 1932 г. насам, студентите в UIMP разшириха хоризонтите си и допринесоха за придвижването на света напред. Нашата мисия е да насърчаваме културата и науката, да насърчаваме международните и междурегионалните връзки, научния и културен обмен, както и да провеждаме напреднали и специализирани изследователски дейности. Летните курсове са акцент в нашите текущи академични дейности и ни превръщат в пионерски университетски център в Испания. Сантандер е традиционната академична база, въпреки че много други дейности се организират и провеждат в другите ни кампуси. Освен това университетът е пионер в Испания в организирането на курсове по испански език и култура за чужденци. Ние също така организираме курсове за потапяне в английски език за студенти и учители по езика в сътрудничество с Министерството на образованието и ПОО. Освен това, ние преподаваме официални следдипломни програми в съответствие с Европейското пространство за висше образование, които водят до акредитирани магистърски и докторски степени в цяла Испания. От своя страна ние предлагаме акредитирани следдипломни програми, специфични за UIMP.

  • Valencia, Испания

  ValgrAI (Valencian Graduate School and Research Network of Artificial Intelligence) е фондация с нестопанска цел, съставена от Generalitat Valenciana, петте публични университета в региона на Валенсия (UV, UPV, UA, UJI и UMH) и компании, координиращи AI обучение и изследвания в Comunitat Valenciana, за да отговори на технологичните нужди на компаниите и да насърчи създаването на нови таланти в областта на изкуствения интелект (AI) за обновяване на производствения модел на регион Валенсия.

  • Rotterdam, Холандия
  • Bilbao, Испания
  • + 5 Още

  Европейският университет за постиндустриални градове (UNIC) е създаден през 2020 г. с цел да предложи приобщаващо образование за ново поколение студенти. Алианс от 10 европейски университета, базирани в постиндустриални градове и финансирани от Европейската комисия, работят ръка за ръка с градските институции, за да гарантират, че градските проблеми се включват в преподаването и научните изследвания по начин, който е достъпен и приобщаващ за всички учащи. Алиансът стартира първата си съвместна магистърска степен през 2023 г. и търси студенти, които ще напреднат в постиндустриалните трансформации на своите градове и ще станат висококвалифицирани висшисти в нови научни дисциплини, които отговарят на нуждите на променящата се икономика в Европа и около нея Светът.

  • Alcoi, Испания
  • Gandia, Испания
  • + 1 Още

  Universitat Politècnica de València е най-добрият испански технологичен университет в Испания, според Академичното класиране на световните университети (ARWU), известно като Шанхайското класиране. В момента той има 25 400 студенти, 3 600 учители и изследователи и 1 400 специалисти по администрация и обслужване, разпределени между трите кампуса, разположени в градовете Алкой, Гандия и Валенсия. UPV преподава 40 градуса и 13 двойни степени; 90 университетски магистърски и двойни магистърски степени и 30 докторски програми. 72% от студентите на UPV вече работят една година след завършване на обучението си. И това до голяма степен се дължи на стажовете във фирми, които са платени. Институцията поддържа повече от хиляда споразумения, които позволяват обмен на студенти с други европейски и латиноамерикански университети, САЩ, Канада, Австралия, Китай или Япония. Тя е шестата в Европа по Еразъм, получена от общо 4500 институции, участващи в програмата. В своята малко повече от 50-годишна история UPV е произвел около 145 000 научни публикации. Това е националният лидер по брой патенти и една от испанските академични институции, която получава най-много приходи от изследователската си дейност.

  • Barcelona, Испания
  • Esch-sur-Alzette, Люксембург
  • + 6 Още

  Консорциум от европейски университети разработи нова и иновативна общоевропейска програма EUMaster4HPC, фокусирана върху високопроизводителни решения. EUMaster4HPC обединява основните играчи в HPC образованието в Европа, за да обучи следващото поколение висококвалифицирани и талантливи HPC експерти, които да управляват европейската цифрова трансформация. EUMaster4HPC разчита на иновативна учебна програма и парадигми на преподаване, академични постижения, HPC експерти от световна класа, достъп до суперкомпютърни центрове и силна подкрепа от индустрията.

  • Barcelona, Испания

  Swiss School of Management Barcelona е международно бизнес училище, което предлага BBA, MBA и докторантура. С повече от 20 партньорски институции по целия свят, SSM Barcelona позволява на своите ученици да пътуват и да прекарат няколко месеца с партньорските си училища като част от своята програма за интернационализация. Студентите могат да изпитат различни модалности на обучение, дейности за културно потапяне и директно взаимодействие със студенти и членове на факултета от различни културни среди.

  • Barcelona, Испания

  LABASAD е водещо онлайн училище за изкуство и дизайн, разположено в сърцето на Барселона, Испания. Ние предоставяме нашите магистърски програми чрез нашия революционен формат ONLIVE, така че можете да учите, когато и където пожелаете! Всички наши програми са 100% онлайн, а също и на живо, така че ние сме онлайн училище, но с душа лице в лице.

  • Sitges, Испания

  IAB е водеща европейска институция за сценични изкуства, която подготвя артисти за световната сцена в интензивна учебна среда, базирана на студио. Цялото преподаване е на английски език и ние предлагаме професионално обучение от най-висок стандарт в различни области, включително: актьорско майсторство (BA Hons) Комерсиален танц (BA Hons) Танц (основание, бакалавър с отличие) Музикален театър (основание, бакалавър с отличие) Магистри ( Специалности по актьорско майсторство, музикален театър и хореография) Разположен в красивия крайбрежен град Ситгес, Барселона, IAB е наистина международна и динамична организация със студенти от над 50 националности. Всички курсове са насочени към подготовка на завършилите за кариера като професионални изпълнители в избраната от тях област, а нашите бакалавърски и магистърски курсове са валидирани от Ливърпулския университет Джон Мурс (LJMU) в Обединеното кралство, който е нашия орган за награждаване.

  • La Rochelle, Франция
  • Athens, Гърция
  • + 4 Още

  EU-CONEXUS – Европейски университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост е силно партньорство между девет университета, развиващи науката и иновациите в център за високи постижения в интелигентната градска крайбрежна устойчивост (SmUCS). EU-CONEXUS - Европейският университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост насърчава общите европейски ценности и засилената европейска идентичност, като обединява ново поколение европейци, които могат да си сътрудничат и работят в рамките на различни европейски култури, на различни езици и трансгранично.

  • Madrid, Испания
  • Barcelona, Испания
  • + 1 Още

  ESERP, с повече от тридесет и пет години опит, се характеризира със своята изключителна методология и постоянни иновации. Позиционирано като едно от петте най-добри бизнес училища в страната, със седалища в Барселона, Мадрид и Майорка, то предлага набор от курсове, включващи магистърски и MBA в областите маркетинг, мениджмънт, лукс, човешки ресурси, корпоративна комуникация, финанси и международни отношения. ESERP се превърна в място за срещи на национални и международни студенти, което позволи на повече от 41 000 студенти да развият таланта си в света на бизнеса. - Основни лектори Учете се от тези с опит. Високоговорителите на eserp имат солиден опит, който ги прави професионалисти в тяхната област на специализация. - Liquid Learning Завладяващо обучение. Изследва реални бизнес казуси чрез използване на технологии и симулации, комбиниране на технологии и симулации, комбиниране на онлайн и офлайн среди. Гъвкаво обучение за развитие на вашите електронни умения - Меки умения Адаптиране към промяна, лидерство, стратегическа визия. Някои от меките умения, които Световният икономически форум счита за основни, ние ги включваме в нашите програми съгласно методологията за подреждане на умения. - Професионално развитие Какви са вашите професионални цели? Чрез менторски и коучинг сесии, ние ви придружаваме и ви съветваме да проектирате своя кариерен план или да го пренасочите. Или дори да започнете да изграждате личната си марка. Работа в мрежа: Изградете ценна мрежа от контакти. Възможност да се свържете с професионалисти от други сектори, но които са свързани с вашата професионална област.

  • Madrid, Испания
  • Amsterdam, Холандия
  • + 8 Още

  IE University е водещ международен университет в Испания с кампуси в Мадрид и Сеговия. Призната като една от водещите институции за висше образование в света, IE оформя лидери, които движат иновациите и промяната в организациите, осигурявайки учебна среда, в която технологиите и разнообразието играят ключова роля за насърчаване на глобална визия, предприемаческо мислене и хуманистичен подход.

  • Vitoria-Gasteiz, Испания
  • Leioa, Испания
  • + 1 Още

  Нашата мисия е да подхранваме просветено население чрез предоставяне на качествено образование и обучение, основано на знания, иновации и справедливост. Като публична институция ние сме финансирани от общността и както таксите, така и услугите разчитат само в малка степен на студентите: нашият университет е собственост на всички, отворен е за всички. Ние подкрепяме приемането на различността и включването на всички членове извън всякакъв вид несъответствия.

  • Las Palmas de Gran Canaria, Испания

  Университетът на Лас Палмас де Гран Канария е публичен университет, който има широка гама от степени във всички основни области на знанието и на всички нива (степени, магистри и докторати). Нашата стратегия е ориентирана към иновации, качество и интернационализация, тясно ангажиране с местното общество.

  • Barcelona, Испания

  Университетският колеж EUROAULA е институция, основана през 1987 г. и специализирана в обучението по туризъм. От 1997 г. EUROAULA е свързана с Университета на Жирона, предлагайки степен по туризъм, двойна степен по туризъм и международно хотелиерство и управление на туризма, както и магистърски и следдипломни степени. Следователно тези университетски проучвания са напълно официални и признати.

  • Barcelona, Испания

  През нашата 20-годишна история като образователна институция, всяка стъпка, която сме предприели в Zigurat Global Institute of Technology, е била да се развиваме. Зигурат е една от първите месопотамски конструкции и символизира по-добре от всичко друго историята на инженерството, архитектурата, знанието и технологичната трансформация, която ни представя.