Република Ирландия

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Република Ирландия 2023

Брой институции: 79
  • Cork, Република Ирландия

  Водещ университет за преподаване и научни изследвания. Класиран в Топ 1,1% от университетите в света* и №1 в Европа за IMPACT*. Безопасна, приятелска и единствената англоговоряща страна в ЕС. 2-годишна работна виза за връщане назад за студенти извън ЕС и невероятни възможности за работа за всички!

  • Limerick, Република Ирландия

  University of Limerick е отличителен, новаторски и свързан университет, който оформя бъдещето чрез обучение и овластяване на хората да се справят с реалните предизвикателства на утрешния ден.

  • Dublin, Република Ирландия

  Има толкова много причини, поради които един чуждестранен магистър би искал да учи в Ирландия и в University College Dublin (UCD). Ирландия е идеална дестинация за международен студент, който иска образование от световна класа в прогресивна, иновативна страна с обещаващи възможности за кариера. Той е идеален и за студенти, които се интересуват от зашеметяваща природа, красиви крайбрежни и планински разходки, древна култура и архитектура.

  • Dublin, Република Ирландия

  Independent College има идеалното местоположение за студентски живот в Дъблин: ние сме точно в самия център на града, заобиколени от културни, академични и развлекателни атракции. Основната цел на Independent College е да преведе нашите студенти в учебни програми, които са подходящи, остават с вас завинаги, са в основата на вашия бъдещ успех и водят до квалификации, които са високо уважавани в избраната от вас област. След завършване вашата бакалавърска, следдипломна или професионална награда в различните дисциплини ще бъде призната, където и да отидете, както в Ирландия, така и в чужбина. Ние сме ориентиран към целите колеж, ориентиран към кариерата. Ние се гордеем с нашето персонализирано обучение, предоставено според най-високите академични стандарти в интерактивна учебна среда от висококвалифициран и приятелски настроен преподавателски персонал.

  • Perth, Великобритания
  • Shetland, Великобритания
  • + 11 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Grand Canal Dock, Република Ирландия
  • Dublin, Република Ирландия

  Създаден през 1990 г., Pulse College предоставя най -високите стандарти за професионални курсове за обучение по аудио, музика, филм, игри и анимация. С курсове, проектирани и проведени от опитни работещи професионалисти, Pulse е в челните редици на курсовете за професионално обучение в индустрията. Колежът е признат в международен план със своите съоръжения от световна класа, стандарта на неговите програми за обучение и качеството на своите възпитаници.

  • Manchester, Великобритания
  • Budapest, Унгария
  • + 62 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Wexford, Република Ирландия

  Chevron Training е водещ доставчик на акредитирани допълнителни и висши образователни курсове в секторите „Здравеопазване и грижи и образование в ранни години“. Ние сме специализирани в предоставянето на онлайн курсове за грижа за деца и здравеопазване, съобразени с нуждите на нашите обучаеми.

  • Dublin, Република Ирландия

  National Institute for Bioprocessing Research and Training биопреработка (NIBRT) е глобален център за високи постижения за обучение и изследвания в областта на биопреработката. NIBRT се намира в ново съоръжение от световна класа в Дъблин, Ирландия. Това съоръжение е построено специално, за да възпроизведе в съвременна фабрика за биопреработка модерно оборудване.

  • Thomas Street, Република Ирландия

  National College of Art and Design заема уникална позиция в образованието по изкуства и дизайн в Ирландия, предлагайки най-широк спектър от степени на изкуството и дизайна на бакалавърско и следдипломно ниво. Много от най-важните ирландски художници, дизайнери и учители по изкуства са учили или преподавали в колежа. Отдавна е централната и най-важна образователна институция за изкуство и дизайн в Ирландия.

  • Dromthacker, Република Ирландия

  Технологичният Institute of Technology Tralee (IT Tralee) е създаден през 1977 г. като Регионален технически колеж, Трали и през 1992 г. става Технологичен институт, Трали. Понастоящем Институтът има 3500 студенти на пълен и непълен работен ден, наемащи 350 служители и осигурява финансова вноска от около 60 милиона евро за местната икономика годишно.

  • Dublin, Република Ирландия

  Warnborough College (Ирландия) е независим колеж, предлагащ квалификации чрез дистанционно обучение. Основана е в Ирландия през 1997 г., но нейните корени са от Оксфорд, където Warnborough College (UK) е създаден през 1973 г. Днес има два независими колежа под марката Warnborough, предлагащи уникални възможности за обучение на широк кръг от студенти Светът.

  • Galway, Република Ирландия

  Създадена през 1849 г., Националният университет на Ирландия (NUI) Galway School of Law предоставя иновативно юридическо образование в динамично училище, посветено на въздействащи, висококачествени правни изследвания. С 800 студенти и докторанти, над 40 служители, набор от бакалавърски и следдипломни програми и вълнуващи възможности за клинично юридическо образование, училището набляга на фокусираното върху студентите, ръководено от изследвания преподаване в подкрепяща и интелектуално предизвикателна среда.

  • Dublin 2, Република Ирландия

  Добре дошли в Trinity College Dublin The Loyola Institute , който е посветен на образованието и научните изследвания в теологията в експанзивната католическа традиция. Нашата основна грижа е творческата пресечна точка, където се срещат теологията, църквата и обществото. Богословието е завладяващ и жизненоважен предмет.

  • Dublin, Република Ирландия

  Като един от най-дълго установените европейски колежи за здраве и хранене, ние се фокусираме единствено върху образованието и обучението по хранене, управление на начина на живот и коучинг - това е нашата страст и ние искаме и тя да бъде ваша. Обичате ли храненето и здравето? Нашият екип ще ви помогне да превърнете страстта си във вълнуваща, гъвкава и полезна кариера.