Египет

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Египет 2023

Брой институции: 23
  • Cairo, Египет

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Съединени Американски Щати
  • Athens, Гърция
  • + 11 Още

  Unicaf е глобална образователна организация със седалище в Европа, предлагаща стипендии на кандидати, отговарящи на изискванията за продължаване на академични изследвания със своите партньорски университети, понастоящем Университета на Съфолк (Обединеното кралство), Университета на Ливърпул Джон Мур (Обединеното кралство), Университета на Южен Уелс (Обединеното кралство) , Калифорнийския университет, Ривърсайд Разширение (САЩ) и Университет Уникаф в много университет (Африка).

  • Cairo, Египет

  Helwan University е университет по технологии и приложения, притежава всички фактори на разграничение и разнообразие. Счита се за уникален модел сред египетските университети, тъй като обхваща факултетите по изкуства, изобразително изкуство, приложни изкуства, художествено образование, музикално образование и физическо възпитание. Разположен в сърцето на индустриалната общност, Helwan University се счита за уникален модел сред египетските университети като цяло. Състои се от 20 факултета, както и 50 изследователски центъра и производствени звена, които свързват университета с проблемите на египетското общество.

  • Cairo, Египет

  Alexandria University се стреми да възстанови историческия статут на Alexandria University и да постигне всеобхватен качествен скок в различни области на знанието в рамките на благородни човешки ценности, което му позволява да заеме водеща позиция в своите национални, арабски, африкански, средиземноморски и глобални среди. Александрийският университет е национална, образователна, изследователска и развойна институция, интегрирана в производството и разпространението на знания. Също така се набляга на изграждането на модерно човешко същество и културната рехабилитация на обществото. И да може да заеме ръководни позиции във всички сектори.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Египет

  MSA University предоставя на студентите първото британско висше образование в Египет и региона на Близкия изток. Също така им помага да придобият творчески способности и ангажименти за учене през целия живот. Ние вярваме, че нашите студенти се дипломират с развити писателски, аналитични и комуникативни умения, необходими за тях. Завършилите MSA просперират не само на първата си работа, но и през цялата си кариера.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Египет

  The German University In Cairo , GUC, е египетски частен университет, основан с президентския указ 27/2002, съгласно закон № 101/1992 и неговите изпълнителни разпоредби № 355/1996. Германският университет в Кайро / Deutsche Universität в Кайро е създаден през 2002 г. в сътрудничество с държавните университети в Улм и Щутгарт, под патронажа на египетското министерство на висшето образование, Министерството на науката, изследванията и изкуствата, провинция Баден-Вюртемберг , Германия и с подкрепата на Германската служба за академичен обмен (DAAD), германското посолство в Кайро, Арабската / Германска индустриално-търговска камара (AHK), Федералното министерство на образованието и научните изследвания, Германия, Държавния университет в Тюбинген, Държавният университет в Манхайм и Академията за изящни изкуства в Лайпциг.

  • Canal Mahmoudiah Street, Египет

  Pharos University In Alexandria се ангажира с ролята си в развитието на обществото, като осигурява стабилна и стимулираща среда за образование и научни изследвания. Университетът предлага отлична образователна услуга, като предоставя справедливи възможности за всички студенти, за да им позволи да постигнат устойчиво развитие във всички сфери на живота и оптимизира партньорството с националните, регионалните и международните общности в рамките на гъвкава система, която позволява непрекъснато развитие и съхраняване на ценностите на общността и етиката, като същевременно е в крак с научното и технологично развитие.

  • Km 22, Египет

  Newgiza University (NGU) е мултидисциплинарен частен университет в Кайро, Египет. Разположен на легендарното плато Гиза, само на минути от Великите пирамиди, NGU предоставя университетско образование от световна класа на студенти на местно, регионално и международно ниво.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Египет

  От Misr International University , ние се ангажирахме с академичните отличия и качественото образование. Поглеждайки назад към изминалите години, съм изпълнен с гордост от постиженията на университета и непрекъснат стремеж към интелектуално, професионално и творческо развитие на неговите студенти.

  • Beni Suef, Египет

  NUB е създаден в центъра на Източен Ню Бени Суеф Сити, точно до пътя Кайро-Бени Суеф. Моментът, в който разбрахме колко много внимание се нуждае от образованието, особено в Горна Египет, е същият момент, когато осъзнахме, че мечтата ни да изградим NUB е постижима. Университетът е място за отглеждане на младежта и подготовка на образовани поколения, на които можем да поверим развитието на нашата любима родина.

  • Cairo, Египет

  Висшият институт за инженерни технологии и бизнес администрация се ангажира да предложи изключителна академична среда, която помага на студентите да придобият знанията, уменията и професионалната етика, за да се конкурират на местно ниво, и в партньорство с канадските университети, за да квалифицират завършилите да работят регионално и в международен план. Институтът подпомага научните изследвания и печели доверието на общността.

  • Cairo, Египет

  Съвременната образователна система извлича своите ученици от училищата в Корана и Ал-Азхар при нейното възникване, тъй като има комисии, които обикалят страната, за да посещават училища в Корана и да избират отличителни ученици, които да се присъединят към съвременните училища, отличителни ученици от Ал-Азхар също са избрани да се присъединят гимназии при тяхното създаване, но по-скоро някои имаха късмета да се присъединят към мисията, изпратена от Мохамед да учи във Франция.

  • El Shorouk City, Египет

  UFE има за цел да донесе на своите студенти превъзходството на френското образование и обучение в Египет. Предлагайки истинско мултикултурно преживяване, университетът планира да възпитава следващото поколение пътеводители и необикновени визионери в различни области. Десетилетие след откриването си университетът цели активно да допринесе за развитието на образователните стандарти в Египет. UFE е мост между Европа, Близкия изток и Африка в Кайро.

  • El-Nahda, Египет

  Проф. Ибрахим Абулейш (1937 - 2017) основава SEKEM през 1977 г., инициатива, която насърчава устойчивото развитие към бъдеще, където всяко човешко същество може да разгърне своя индивидуален потенциал, където човечеството живее заедно в социални форми, отразяващи човешкото достойнство, и където всички икономически дейности са проведено в съответствие с екологичните и етични принципи. Като част от визията си, проф. Абулейш създаде Университета за устойчиво развитие в Хелиополис през 2009 г .; първият университет в Близкия изток, обявяващ устойчивото развитие за своя главен ръководен принцип.

  • Cairo, Египет
  • New York, Съединени Американски Щати

  Основан през 1919 г., Американският университет в Кайро (AUC) е водещ английски език, американски либерални изкуства, акредитирана от САЩ институция за висше образование и център на интелектуалния, социалния и културния живот на арабския свят.