Германия

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Германия 2023

Брой институции: 241
  • Riedlingen, Германия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Potsdam, Германия
  • Berlin, Германия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Kraków, Полша
  • Freiberg, Германия
  • + 1 Още

  EIT RawMaterials Academy - RaVeN предлага на студентите уникална възможност да учат в динамична среда, фокусирайки се върху предизвикателствата от реалния живот. Присъден от EIT (Европейски институт за иновации и технологии), орган на Европейския съюз, EIT Label е сертификат за качество, който се дава само на отлични образователни програми на магистърско и докторско ниво.

  • Berlin, Германия

  BIMM Institute е общност. Там е мястото на креативните хора. С 40-годишен опит в предоставянето на образование в творческия сектор, ние знаем къде и как да отворим вратите към вашето бъдеще. Нашите дипломни програми обхващат световете на музиката, филма и актьорството и ви подготвят за успешна и устойчива кариера в творческите индустрии. С курсове, провеждани на английски език, и студенти от цял свят, ние ви подготвяме за международната индустрия. Нашите известни преподаватели са активни фигури в индустрията и могат да се похвалят с богат опит, който се вписва във вашите академични изследвания. Наред с вашите лекции и уроци, ние предлагаме набор от майсторски класове с гиганти в индустрията - така че можете да чуете директно хората, на които се възхищавате най-много. Ще имате достъп до стандартни за индустрията съоръжения, безброй професионални връзки и ненадминати възможности за професионален опит в най-вълнуващите творчески организации и компании в Германия. С Берлин като наш дом, вие учите в сърцето на най-важния творчески център на Германия с възможности за сътрудничество в света на филма, музиката и театъра.

  • Oldenburg, Германия

  Катедрата по компютърни науки в университета в Олденбург междувременно се обръща назад към повече от 35 години образование във всички области на компютърните и компютърните науки. Международно признатите енергийни изследвания на Олденбург - не само в областта на енергийната информатика - имат история от повече от 30 години, която се характеризира с интердисциплинарен обмен с други университетски места в Долна Саксония, Германия и в чужбина и различни научни центрове. Работата в предметната област "Интелигентни енергийни системи" в университета в Олденбург е сред най-добрите групи.

  • Oldenburg, Германия
  • Stavanger, Норвегия

  Европейският магистър по миграция и междукултурни отношения (EMMIR) е първият африканско-европейско-азиатски магистърски курс на Erasmus Mundus по миграционни изследвания и се управлява съвместно от трима африкански, четири европейски и двама азиатски партньори, улеснени от по-широка мрежа от асоциирани партньори . EMMIR е уникална учебна програма, фокусирана върху миграцията чрез междукултурен подход, която предоставя на студентите задълбочени теоретични и методологически умения в миграционните изследвания и ги насърчава да провеждат теренна работа предимно в африкански, азиатски и европейски контекст. Тя е проектирана като мултидисциплинарна двугодишна магистърска програма (120 ECTS), която се занимава с важни съвременни проблеми в все още нововъзникваща област на обучение.

  • Reutlingen, Германия

  В международна учебна среда ние обучаваме бъдещи лидери, които отговорно ще оформят нашата глобална икономика и общество. ESB Business School е част от публичния, държавно финансиран университет Reutlingen и определя стандарти в образованието и обучението на млади лидери в международната бизнес администрация и бизнес инженерство в продължение на четиридесет години. Близо до Щутгарт, ESB Business School се намира в проспериращ регион, който е дом на много глобални играчи, например в автомобилостроенето или машиностроенето.

  • Rotterdam, Холандия
  • Bilbao, Испания
  • + 5 Още

  Европейският университет за постиндустриални градове (UNIC) е създаден през 2020 г. с цел да предложи приобщаващо образование за ново поколение студенти. Алианс от 10 европейски университета, базирани в постиндустриални градове и финансирани от Европейската комисия, работят ръка за ръка с градските институции, за да гарантират, че градските проблеми се включват в преподаването и научните изследвания по начин, който е достъпен и приобщаващ за всички учащи. Алиансът стартира първата си съвместна магистърска степен през 2023 г. и търси студенти, които ще напреднат в постиндустриалните трансформации на своите градове и ще станат висококвалифицирани висшисти в нови научни дисциплини, които отговарят на нуждите на променящата се икономика в Европа и около нея Светът.

  • Fürth, Германия

  Ние сме част от SRH, образователна и здравна компания, която насочва хората по техния образователен път повече от 50 години. Всеки учи различно. Затова нашата задача е да предоставим персонална подкрепа на всеки човек, като му позволим да създаде условия за успешен живот.

  • Poitiers, Франция
  • Iași, Румъния
  • + 5 Още

  Европейският кампус на градските университети (EC2U) е мултикултурен и многоезичен алианс, състоящ се от седем дългогодишни, ръководени от образование и научни изследвания, ангажирани на местно и глобално ниво университети от четири различни региона на Европейския съюз: Университетът на Коимбра, Университета в Яш, Университета в Йена, Университета в Павия, Университета в Поатие (координатор), Университета в Саламанка и Университета в Турку. Амбицията на Алианса е да разработи иновативно пространство, позволяващо мобилността да протича свободно между седемте университета и асоциираните градове.

  • Barcelona, Испания
  • Esch-sur-Alzette, Люксембург
  • + 6 Още

  Консорциум от европейски университети разработи нова и иновативна общоевропейска програма EUMaster4HPC, фокусирана върху високопроизводителни решения. EUMaster4HPC обединява основните играчи в HPC образованието в Европа, за да обучи следващото поколение висококвалифицирани и талантливи HPC експерти, които да управляват европейската цифрова трансформация. EUMaster4HPC разчита на иновативна учебна програма и парадигми на преподаване, академични постижения, HPC експерти от световна класа, достъп до суперкомпютърни центрове и силна подкрепа от индустрията.

  • Ulm, Германия

  Университетът в Улм е водещ център за обучение, преподаване, изследвания и трансфер. От основаването си през 1967 г. като университет „под един покрив“, той впечатляващо се превърна в оживен международен център за иновации и знания.

  • Berlin, Германия

  FUBiS е интензивна академична програма на Freie Universität Berlin, чрез която студентите могат да печелят кредити, които могат да бъдат зачетени към техните степени в техните институции. FUBiS сесиите продължават от 3 до 6 седмици и се провеждат както през лятото, така и през зимата.

  • Heide, Германия

  Университетът за приложни науки на Западния бряг е един от най-младите държавни университети в Шлезвиг-Холщайн и, в допълнение към модерното оборудване, се фокусира предимно върху ориентирано към практиката преподаване и добър надзор. Общо около 1900 студенти са записани и се отдава стойност на индивидуалната учебна среда и работата в малки групи в отделните курсове. Местоположението в Хайде/Холщайн е идеално за вашите туристически проучвания, тъй като градът е близо до туристически горещи точки като Büsum, St. Peter-Ording, Sylt и Hamburg. Накратко: Вие изучавате къде се развива туризмът и се възползвате от силната работа в мрежа с многобройните (регионални) практически партньори от туристическата индустрия. Освен това в нашия университет е базиран Германският институт за изследване на туризма. Тъй като институтът провежда ориентирани към приложението изследвания, свързан е в национална мрежа и се радва на отлична репутация на практика, може да ви е по-лесно да започнете кариерата си. Чрез непрекъснат трансфер на знания от настоящи резултати от изследвания към преподаване, ние ви предлагаме ориентирана към бъдещето степен.

  • Eltville, Германия

  Като филиал на университета в Регенсбург, IRE|BS Real Estate Academy се ангажира с най-високо качество и е международен лидер в университетското и задочно обучение за специалисти по недвижими имоти. В продължение на повече от три десетилетия ние постоянно сме една крачка пред изискванията за квалификация за недвижими имоти.