Keystone logo
Австралия

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Австралия 2024

Брой институции: 9
  • Perth, Австралия

  През 1979 г. е замислен първият национален доставчик на фитнес тренировки в Австралия. Идеята дойде, когато шестима фитнес ентусиасти обединиха сили с единна цел да подобрят качеството на тренировъчните програми и да внесат пълните си колективни страсти в индустрията.

  • Heidelberg Heights, Австралия

  Institute Of Health And Nursing Australia (IHNA) е един от водещите доставчици на качествено образование и обучение в Австралия. Ключовите области на експертизата и провеждането на курса на Института са медицински сестри, здравни и обществени услуги като грижи за възрастни хора, подкрепа за увреждания и образование и грижи в ранна детска възраст, с изследвания и разработки в нови области като здравен мениджмънт и изучаване на английски език.

  • Alexandria, Австралия

  Сертификатът III във фитнес е вашата първа стъпка във фитнес индустрията. Тази национална квалификация ви позволява да бъдете „фитнес инструктор“. Ще се научите да оценявате, обучавате и контролирате клиентите във фитнес центрове и фитнес зали.

  • Brisbane City, Австралия

  От своето създаване през 1979 г., групата Sarina Russo води пътя за стартиране и подобряване на кариерата на хиляди хора по целия свят. Като лидер в предоставянето на курсове по английски език и професионални умения за австралийски и чуждестранни студенти, нашите студенти са натрупали успешно уменията и опита, необходими за продължаване на обучението си в университета или за постигане на този важен резултат от кариерата.

  • Preston, Австралия

  ALACC е колеж за професионално образование и обучение (ПОО) със седалище в Мелбърн (Престън), предлагащ национално признати курсове.

  • Canberra, Австралия
  • Sydney, Австралия

  Колежът по медицински сестри в Австралия ( ACN ) се ангажира с напредването на ръководството на медицинската сестра за подобряване на здравеопазването. В нашия колеж ние силно вярваме, че всички медицински сестри могат да бъдат лидери, независимо от тяхната длъжност или ниво на стаж.

  • West Melbourne, Австралия

  Menzies Institute Of Technology е акредитирана организация за обучение, която е известна със силния си фокус върху образованието.

  • Burwood, Австралия

  В New Era Institute ние се фокусираме не само върху нарастването на академичния ви потенциал, но и върху личния ви растеж в области като лидерство, екипен играч и засилено творчество. Ние проектираме нашите курсове, за да ви включим в работата, приложена за учене за развиващите се бизнес лидери.

  • Sydney, Австралия

  INT Nurse Training е регистрирана организация за обучение (код: 45232), предоставяща висококачествено обучение на учащите в Австралия.