Австралия

Най-добрите университети за Грижа за здравето Програми в Австралия 2023

Брой институции: 270
  • Camperdown, Австралия

  Пригответе се да започнете вашето университетско обучение онлайн. От ръководства за създаване на вашето учебно пространство до онлайн клубове и програми, ние имаме всичко необходимо, за да останете социални, поддържани и свързани с университетската общност, докато учите от вкъщи.

  • Camperdown, Австралия

  Ние се противопоставяме на традициите от почти 170 години Ние правим живота по-добър, като произвеждаме лидери на обществото и оборудваме нашите хора с лидерски качества, така че да могат да служат на нашите общности на всяко ниво.

  • New York, Съединени Американски Щати
  • London, Великобритания
  • + 5 Още

  Оригиналният тренировъчен лагер за графичен дизайн. Учете с Shillington онлайн или в кампуса в Ню Йорк, Лондон, Манчестър, Сидни, Мелбърн или Бризбейн. Не е необходим опит. Нашият иновативен подход към обучението по дизайн означава, че студентите постигат невероятни, всепризнати резултати само за 3 месеца на пълен работен ден или 9 месеца на непълен работен ден. Талантливите учители гарантират, че ще прекарвате повече време, правейки това, което обичате, с реалните и подходящи умения, които ще научите – от теория на дизайна, типография и опаковане до дизайн на мобилни приложения и потребителско изживяване (UX). Завършете с изпипано портфолио, показващо най-добрата ви работа, готови да дадете тласък на творческата си кариера.

  • Joondalup, Австралия
  • Mount Lawley, Австралия
  • + 1 Още

  Университетът Edith Cowan има изключителна репутация за качеството на нашето преподаване и опита на студентите. В ECU се ръководим от нашите ценности за почтеност, уважение, рационално проучване, лично съвършенство и смелост. Горди сме да предоставим едно от най-добрите студентски изживявания в Австралия. Това означава, че нашите възпитаници, вашите състуденти, са ни оценили високо за неща като качество на преподаване, развитие на умения и подкрепа на студентите. Неща, които наистина ще оцените, ако решите да учите тук. С над 30 000 студенти, международните студенти съставляват над 18% от студентската популация от над 100 различни страни.

  • Sydney, Австралия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Brisbane, Австралия
  • Kelvin Grove, Австралия

  QUT е млад университет с глобална перспектива. Ние сме амбициозни и готови да поемем нови предизвикателства с насоченост към бъдещето. Ние се стремим да свържем нашите студенти с реалния свят чрез практическо обучение, което подготвя нашите възпитаници за кариерите на утрешния ден и бъдещето.

  • Surry Hills, Австралия

  Академията за музикални и сценични изкуства (AMPA) е един от водещите доставчици на висше образование в Австралия за сценични изкуства. Обучавайки и вдъхновявайки млади артисти в продължение на повече от 20 години, AMPA остава ангажиран с предоставянето на най-високо качество в бакалавърските и следдипломните степени, фокусирани върху сценичните изкуства, включително съвременна, джаз и класическа музика, танцови изпълнения (модерни, балетни, джаз, съвременни и хип-хоп ), музикален театър, композиция/музикална продукция и управление на изкуствата.

  • Perth, Австралия
  • Melbourne, Австралия
  • + 1 Още

  Основната цел на Инженерния технологичен институт (EIT) е да осигури изключително практическо инженерно и технологично образование; от дипломи до магистърски степени. Най-добрите инженерни лектори и инструктори, с богат реален инженерен опит в индустрията, са привлечени от цял свят. Обучението се получава чрез присъствени класове, както и чрез синхронни, онлайн (eLearning) технологии.

  • Prahran, Австралия

  Ducere Global Business School е признат лидер в сътрудничеството между университети и предприятия, за проектиране и предоставяне на степени, които имат реално въздействие върху кариерата. Ние си партнираме с големи университети на 4 континента, глобални корпорации, правителствени ведомства и неправителствени организации, както и сме членове на AACSB, фондация Клинтън, ООН и различни глобални камари, за да гарантираме, че нашите програми са актуални, подходящи и свързани с индустрията . Имаме мисия както на бизнес, така и на филантропия. Ducere финансира и подкрепи дейностите на фондация Ducere в 27 африкански държави в размер на милиони долари.

  • Mitcham, Австралия

  Колежът за обучение на възрастни, сформиран като регистрирана организация за обучение (RTO) през 2009 г., и чрез нашата отдаденост на ориентирани към резултатите, практически решения за обучение с несравнима подкрепа и гъвкавост, ние направихме реална разлика в хиляди животи през последния 10 години. Нашата визия в Колежа за обучение на възрастни е съсредоточена върху създаването на реални резултати за студентите. Ние се ангажираме да помагаме на студентите да постигнат целите си чрез специално разработени учебни пътешествия, ангажиращо и подходящо за индустрията съдържание на курса, допълнителни учебни ресурси и инструменти. Получавайте неограничено наставничество и подкрепа от опитни професионалисти. Вярваме, че можем да направим разлика.

  • Melbourne, Австралия

  Добре дошли в RGIT Австралия, един от водещите австралийски институти за професионално образование и обучение (ПОО). В RGIT Австралия нашите ученици са наш приоритет и ние се гордеем с техните постижения. Нашата основна цел е да предоставим на учениците среда, която им позволява да разгърнат пълния си потенциал.

  • Melbourne, Австралия

  Ръководството и персоналът на Brighton Institute Of Technology в Брайтън (BIT) биха искали да отправят горещо посрещане на всички нови и завръщащи се студенти. BIT предлага разнообразна гама от национално признати и напълно акредитирани курсове, които предоставят на студентите умения и знания за влизане в работната сила или Pathways за по-нататъшно образование.

  • Ipswich, Австралия

  Ashley Institute of Training (ASH) RTO 20749 е регистрирана организация за обучение, одобрена да предоставя национално признато обучение и квалификации.

  • Kangaroo Point, Австралия

  Shafston работи от 25 години, обучавайки студенти както в английски език, така и в професионални курсове. Има повече от 120 000 ученици, образовани в Шафстън, от над 100 държави от основаването си през 1996 г. Училището получи множество отличия, включително и като първокласно английско училище в Австралия през 2013, 2014 и 2019 от Ryugaku Journal.

  • Croydon, Австралия

  Академичната учебна програма на SMBC се основава и е наситена с Библията - вдъхновеното Божие слово. Ученето в SMBC ще ви даде задълбочено и систематично разбиране на Библията, нейното богословие и нейното приложение във всички аспекти на живота.