Keystone logo
Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Грьонинген, Холандия 2023

1 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Грьонинген, Холандия 2023

overview

Groningen е красив град на Холандия. Това място има различни университети, които са посветени на предоставяне на качествени международни образование. Някои от университетите са Университета на Гронинген и Jenne Hoekstra Arts.

Хората, език и култура на Холандия е по-нататък " холандски". Модерна европейска страна днес, Холандия запазва своята подчертано международен характер и е известен с либералните си манталитет. Холандия има много университети. Страната наскоро превръща собствените си титли в бакалавър / магистър система.Има два вида на университетите: Академик (фокусират повече върху теоретичните знания, известен още като "Universiteit ") или Applied Sciences (фокусират повече върху практически знания, известен още като "Hogeschool ")

Програмите за степен „бакалавър на науките“ идеално стават за тези, които искат да разширят знанията и опита си в съответна област на знания. Придобиването на степен BSc помага на студентите да напреднат в професионална кариера след завършване на училище.

read_more

filters

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Холандия
  • Грьонинген
fields_of_study
    Изследвания на околната среда Електроенергия Естествени науки
  • Здравни грижи
  • Изкуствознание Науки за живота Педагогика Социални науки Спорт Умения за живот
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format