12 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Физиология и упражнения 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Здравни грижи
  • Спортна медицина
  • Физиология и упражнения
Области на обучение
  • Здравни грижи (12)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Физиология и упражнения

    За да покажат, че те са били признати за специално обучение в една от науките, студентите могат да работят за получаване на бакалавър на науката. С тази степен става възможно да се влязат в дипломирани програми или да отидете направо в кариера.

    Какво представлява бакалавърската степен по физиология на физическите упражнения? Това е курс на обучение, който може да доведе до кариера в здравеопазването и фитнес, сила и кондициониране, както и повече клинични или изследователски базирани настройки. Учениците обикновено научават за физиологията на тялото, както за опорно-двигателния апарат, така и за сърдечно-съдовата система. Чрез разбирането какво се случва, когато се случи нараняване и защо се случи, студентите стават вещи в превенцията. Студентите могат също така да получат задълбочено разбиране за храненето и неговите ефекти върху организма.

    Тези, които завършват с бакалавърска степен по физиология на физическите упражнения, могат да станат експерти по предотвратяване на наранявания и безопасност. Способността да се оценява здравето на хората е полезно умение в областта на медицината. Студентите също могат да станат вещи в провеждането на проучвания в лабораторна среда.

    Бакалавърска степен по физиология на упражненията ще има известни разходи за нея и тази сума ще варира в зависимост от държавата и държавата, в която се провеждат курсовете. Добра идея е да се изследват възможните училища и техните разходи.

    Един от по-очевидните маршрути, наскоро завършил бакалавърска степен по физиология на упражненията е да се превърне в физиолог по физиотерапия. Уменията, придобити в тази степен, обаче се отнасят и за това, че сте атлетичен треньор или инструктор по фитнес. Също така е възможно да отидете в диетиката. Онези, които се интересуват от осигуряване на алтернативни форми на лечение, могат да се интересуват от това да станат хиропрактори.

    Има много различни места за преподаване на бакалавърска степен по физиология на физическите упражнения. Тези, които търсят начини да настанят натоварен график, трябва да обмислят възможността да участват онлайн в класове. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.