Свържете се директно с училищата - Сравнете 9 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Фармакология 2023

9 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Фармакология 2023

Преглед

A BSc (бакалавър) е в степен, която обикновено е свързана с наука или технология обект. Програмата може да се намери в колежи и университети по целия свят, и то често отнема от три до пет години, за да завърши.

Какво е бакалавърска степен по фармакология? Тази програма е предназначена да се обучават учениците да разберат как работят наркотици и да си взаимодействат един с друг. Всяка програма, ще бъдат различни, но общи теми могат да включват клетъчни системи и фармакология; неврофармакология; токсикология; откриване на лекарства; сърдечносъдови фармакологични; биоинформатика; и фармакологията на възпаление. Повечето програми съчетават лекции и лабораторни упражнения.

Има редица ползи за спечелил степен фармакологията. Студентите разработват критичен анализ и лабораторни умения, които могат да им помогнат в най-различни професии.Индустрията на фармакологията продължава да расте, с откриване и разработване на лекарства е важно, така че завършилите трябва да имат редица възможности, достъпни за тях кариера.

Разходите, свързани с донесла тази степен ще варират от една институция в друга. Програмата се предлага в училищата по целия свят, така че местоположението на програмата е важен фактор. Учениците трябва да се свържат с училищата директно да разберете какво да очакваме по отношение на обучението и такси.

С диплома по фармакология, съществуват множество възможности за кариера, които завършилите да избирате. Някои завършилите ще избират да работят като медицински учен биохимик, биофизик, или наркотици анализатор във фармацевтичната промишленост или на други свързани с научните изследвания индустрии, работи по проектиране и формулиране на нови лекарства и проучване на последиците от потенциални лекарства. Други професии могат да включват фармацевти или аптека техник.Работодателите включват университети, болници, клиники, фармацевтични компании, както и лекарствени регулаторни агенции.

Започнете проучване и сравняване на фармакологични училища с помощта на нашия онлайн база данни. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Здравни грижи
  • Фармация
  • Фармакология
Области на обучение
  • Здравни грижи (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение