2 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Спешна медицинска помощ 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Здравни грижи
  • Спешна медицина
  • Спешна медицинска помощ
Области на обучение
  • Здравни грижи (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Спешна медицинска помощ

    A Бакалавър е първата стъпка в много студенти колегиалната образование. Той ги подготвя за кариера в областта на науките и често е всичко, което е необходимо за тях да се оттегли в бъдещите си работни места. A бакалавърска степен също така позволява на студентите да специализират в технически области.

    Какво е бакалавърска степен по EMT? Този тип степен обучава студенти да бъдат спешни медицински техници чрез класове подчертаващи анатомия и биология и практически курсове, които позволяват на учениците да овладеят техниките, използвани по време на работа. Студентите се запознават практически умения, като например как да се направи оценка на пациентите, работят с тяхното оборудване в областта и работят бързо и спокойно под натиск. Освен това, те се научават как да работят вътре линейки и с някои болнични услуги.

    A бакалавърска степен понякога се изисква за работа входно ниво като EMT, и то също може да доведе до по-висока заплата, както понякога се изисква за държавна сертифициране.Завършили са оборудвани също да помогне при извънредни ситуации, които възникват около тях.

    Разходи за бакалавърска степен варират от университета в университет. Обикновено това отнема студенти от четири години, за да завършат своите бакалавърски изследвания, но с онлайн курсове, както на финансовото задължение и размера на времето, прекарано в класната стая могат да се понижат. Преди извършване на дадена програма, изследвания на училището, така че разбирате всички разходи, свързани с вашата степен.

    Студентите, които участват в програмата могат да очакват да намерят работа като санитари или или като основни или разширени EMTs. Те могат също да отидете да учи доболничната спешна медицина или управление на услуги. Някои студенти могат да избират да работят като EMTs за забавление или индустриални места или с други служби за извънредни ситуации, като например пожарната.

    Много класове могат да бъдат взети в сайта, дават възможност на учениците по-голяма гъвкавост при тяхното образование.За да намерите на училището, че е най-добре за вас, потърсете вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.