Keystone logo

182 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Здравни грижи Сестринско дело Сестринско дело 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Здравни грижи
  • Сестринско дело
  • Сестринско дело
Области на обучение
  • Здравни грижи (182)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Здравни грижи Сестринско дело Сестринско дело

A BSc се присъжда на колежа студенти, които завършат учебна програма, в субект на колежа е определил, попада в обхвата на бакалавърска, за разлика от бакалавърска. Тази научна степен отнема около четири години, за да продължи и обикновено се изисква предварително да преследва напреднала степен.

Какво е бакалавърска степен по Nursing? A ерген на кърменето е богата програма с ръце на обучение, които трябва да подготвят един студент да започне осигуряването на грижи за болните и недъгавите, както и намаляване на страданието, оптимизиране на здравето и предотвратяване на увреждането. Студентите, които получават бакалавърска степен по Nursing често ще трябва да се вземе изпит, за да гарантира, че те са квалифицирани да работят в областта. Така например, в Съединените щати на изпита да стане медицинска сестра се нарича Национална Licensure Разглеждане на Съвета (NCLEX) -RN. Други страни имат други изисквания.

Медицински сестри научават много специфични умения, които могат да бъдат пуснати да се използва непосредствено след завършване на бакалавърска степен по Nursing.Те са по-високо търсене в световен мащаб в различни настройки. Много медицински сестри се чувстват по-високо ниво на лично удовлетворение от възможността да помага на другите. Някои хора избират да продължат образованието си, за да се превърне в средновековната медицина или помощник на лекаря.

Разходите за придобиване на бакалавърска степен по Nursing се различава значително от всяка програма в зависимост от вида и продължителността на програмата. Някои програми предлагат по-голяма гъвкавост, отколкото други с бързи писти, онлайн обучение и вечерни курсове.

Специалисти с бакалавърска степен по Nursing могат да работят в болници, офиси на лекарите, услуги дом за здравеопазване, на съоръжения за здравни грижи, училища, правителство, злоупотребата с наркотични вещества и болници с психичното здраве, и много повече места. Много училища предлагат болница-базирано обучение, за да се гарантира, студентите имат практически знания, необходими.

Ако бихте искали възнаграждаване кариера помага на другите след това кърменето е чудесен избор с много работни места.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.