1 Редовно обучение Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Пулмология в Абу Даби, Обединени Арабски Емиерства за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Здравни грижи
  • Медицина
  • Пулмология
  • Редовно обучение
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Редовно обучение Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Пулмология

    Абу Даби е столицата на Обединените арабски емирства и е известен със своята смесица от модерна и старинна архитектура.Градът е дом на някои от най-прогресивните и престижни университети в Близкия изток

    Какво е пулмология?
    Пулмологията е наука за заболявания, които засягат белите дробове и дихателната система. Това включва състояния като астма, ХОББ, рак на белия дроб и пневмония. Пулмолозите са лекари, които се специализират в диагностицирането и лечението на тези състояния.

    Защо да уча пулмология?
    Пулмологията се занимава със заболявания, които могат да бъдат изключително инвалидизиращи и дори смъртоносни, като разбират как действат тези заболявания, пулмолозите могат да разработят по-добри лечения и в крайна сметка да спасяват животи. Белодробните заболявания стават все по-често срещани поради замърсения въздух и тютюнопушенето, така че има нарастваща нужда от пулмолози.

    Различни видове пулмологични степени
    Има няколко различни вида степени, които човек може да спечели в пулмологията. Лекар (MD) или лекар по остеопатична медицина (DO) може да завърши пребиваване по белодробна медицина, което обикновено продължава три години. След завършване на пребиваване, някои пулмолози могат да изберат да се специализират в определена област от областта, като пулмология за критични грижи или интервенционална пулмология. Като алтернатива студентите могат да получат магистърска степен или докторска степен по белодробни науки или друга свързана област. Завършването на тези програми обикновено отнема две до четири години.

    Какво ще уча по време на обучението си по пулмология?
    Учебната програма за степен по пулмология ще варира в зависимост от конкретната програма, която изберете. Можете да очаквате да изучавате теми като белодробна анатомия и физиология, патофизиология на белодробни заболявания, диагностични тестове и процедури и възможности за лечение.

    Обединените арабски емирства е федерация от седемте емирства в източната част на Арабския полуостров, на входа на Персийския залив. Голяма част от работната сила в ОАЕ са чуждестранни емигранти - по този начин населението грим страната "и е толкова разнообразна, с гражданите Emirati са малцинство в собствената си страна.

    Програмите за степен „бакалавър на науките“ идеално стават за тези, които искат да разширят знанията и опита си в съответна област на знания. Придобиването на степен BSc помага на студентите да напреднат в професионална кариера след завършване на училище.

    Редовното обучение е обучение, което изисква студентът да посещава часове ежедневно, обикновено най-малко четири часа на ден. Основното предимство на редовното обучение е, че то позволява на студентите да завършат обучението си за по-кратък период от време. Това може да бъде от полза за тези, които искат да завършат по-бързо или да навлязат на работното място по-рано.