Свържете се директно с училищата - Сравнете 28 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Психология 2024

28 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Психология 2024

Преглед

Бакалавър на науката е образователна програма, която може да ви помогне да придобиете допълнителни знания и обучение за определена кариера, като изберете област на фокус, която желаете да учите по-задълбочено. Това обикновено започва след гимназията и вероятно ще ви отнеме три до четири години, за да завършите.

Какво представлява бакалавърската степен по психология? Психологията е изследване на човешкото поведение. В тази степен можете да научите методите на изследване и научните теории, използвани за обясняване и дефиниране на мисловните модели и действия. Някои училища могат да предлагат стажове или изследователски проекти, в допълнение към курсовете. Може да вземете класове като математическо мислене, пол и психология, статистика и психология на развитието.

Докато сте записани в бакалавърска степен по психология, може да придобиете умения за критическо мислене, аналитично слушане, ефективно управление на времето и ефективно разрешаване на конфликти. Всяка от тези умения има приложение в ежедневието и може да ви помогне във всяка кариера.

За да разберете разходите, свързани с придобиването на бакалавърска степен по психология, трябва да се свържете с училищата, в които имате интерес, и да поискате оценка на разходите. Разходите ще варират от училище до училище в зависимост от местонахождението, обучението и стаята и борда.

Въпреки че може да изглежда, че бакалавърска степен по психология само ви подготвя да бъдете психолог, всъщност има много индустрии, които биха могли да ви наемат. Например, компаниите искат да имат психолози като служители в областта на човешките ресурси, маркетингови консултанти и маркови специалисти. В публичния сектор различни организации могат да ви наемат като директор на обществената политика. Можете също така да станете практикуващ психолог, след като сте получили повече образование.

Училищата в страната и по света предлагат бакалавърска степен по психология. Ако се нуждаете от по-гъвкав график, можете да изберете и курсове онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Здравни грижи
  • Психично здраве
  • Психология
Области на обучение
  • Здравни грижи (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение