11 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Психично здраве 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Здравни грижи
 • Психично здраве
 • Психично здраве
Области на обучение
 • Здравни грижи (11)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Психично здраве

  Бакалавърски степени са една от първите стъпки, като лицата в професионален и образователен пътуване. Бакалавърски програми се предлагат както онлайн, така и по-корпус, а те може да продължи от три до пет години, в зависимост от конкретната предметна област и дали студентът има предишен опит в колеж.

  Какво е бакалавърска степен по психично здраве? Програми са фокусирани върху изграждането на умения на ученика, определен в успешно диагностициране и подкрепа на лица, семейства и общности, нуждаещи се от възстановяване. В зависимост от програмата, може да има опция за трудов стаж. Инструкторите могат да преподават на учениците за такива теми като физиология, мултикултурното консултиране, професионална отговорност и семейни фокусирани интервенции. Би могло да има конкретни области на психичното здраве, в която учените могат да се специализират.

  Едно лице може да желаят да печелят бакалавърска степен в областта на психичното здраве, за да се класират за програма за магистърска степен.А Бакалавърска степен по психично здраве може да се квалифицира дипломирани за работни места в няколко различни индустрии, включително социална работа, консултиране и психология. Най-малкото, бакалавърска степен може да бъде само нещо необходимо, за да се увеличи потенциал за печалба.

  Географско положение, продължителност на програмата и дали е студент учи в традиционна класна стая или онлайн са все фактори, които определят колко разходи бакалавърска степен. Без значение на програмата, студентите несъмнено ще бъде по-добре, стигащо до отделните училища да се информира за най-актуалните курсове за обучение и такси.

  При успешно получаване на бакалавърска степен по психично здраве, има обикновено няколко възможности за кариера за завършилите да се изследват. Такива възможности включват кризисна интервенция, психиатрична рехабилитация, зависимости консултиране и съдебномедицински здраве консултиране умствено. Тези, които желаят да станат психолози първо ще трябва да завърши завършил програма и да стане напълно лицензиран.В зависимост от училището, учениците могат да имат ресурси за развитие в кариерата на разположение, за да им помогнат в намирането на работа.

  Как се започва удовлетворяващо кариерата ви накара да се чувствате? Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.