4 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Нарушения в ученето 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Здравни грижи
  • Науки за физическите увреждания
  • Нарушения в ученето
Области на обучение
  • Здравни грижи (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Нарушения в ученето

    Хората, които искат да развият знания за определена дисциплина, често преследват бакалавърска степен. Програмите "Бакалавър" на науките се задълбочават в технически и практически теми. Студентите обикновено получават бакалавърска степен в рамките на три или четири години, въпреки че някои от тях отнемат повече време за завършване на програми.

    Какво представлява БКК в учебните увреждания? Студентите по целия свят изпитват умствени увреждания, вариращи от аутизъм до дислексия. Тези условия могат да направят придобиването на нова информация извънредно трудно. Лицата, които получават бакалавърска степен в учебните увреждания, научават за основните причини за учебни увреждания. Те също така откриват методи за лечение. Учениците обикновено полагат уроци по психология, консултиране, образование, здравеопазване и други свързани с тях теми. Те могат да се включат и в общообразователни курсове като математика или наука. Често студентите завършват програмите си, като подготвят проект или наставничество.

    Успешното завършване на бакалавърска степен в учебните увреждания често дава възможност на завършилите да придобият реални умения за консултиране и образование, от които се нуждаят, за да помогнат ефективно на учениците да преодолеят учебните увреждания. Често участниците в програмата научават бюджетиране, управление на проекти и организационни умения, които им служат и в личния си живот.

    Бюджетирането за посещаване на програма "БКК в учебните затруднения" може да бъде трудно без конкретна информация от всички бъдещи училища. Тъй като институциите установяват обучение и такси въз основа на различни фактори, студентите обикновено обсъждат разходите с училищните служители преди да се регистрират.

    БКП в обучението с увреждания дава на завършилите значителен брой кариерни възможности. Обикновено студентите търсят незабавна работа в училищата като специалисти по образование, асистенти, учители или съветници. Тези длъжности обаче могат да изискват лиценз от правителствена организация или професионална асоциация. Някои хора работят в бизнеса като специалисти по научноизследователска и развойна дейност, консултанти и мениджъри. Междувременно други решават да се запишат във висшето образование, като предпочитат кариера през целия живот в академичните среди.

    Студентите обикновено получават БКП в учебни затруднения в местни колежи или университети. Някои обаче преследват своите степени чрез онлайн форуми и във виртуални класни стаи. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.