9 Задочно обучение Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Квалифицирани сестри в Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Съединени Американски Щати
 • Здравни грижи
 • Сестринско дело
 • Квалифицирани сестри
 • Задочно обучение
Области на обучение
 • Здравни грижи (9)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  Задочно обучение Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Квалифицирани сестри

  Какво е регистрирана медицинска сестра?
  Регистрираните медицински сестри включват грижа за пациентите и насърчаване на тяхното здраве. Медицинските сестри работят в болници, клиники и заведения за домашни грижи. Те могат също да работят в обществени здравни заведения като училища и читалища. Регистрираните медицински сестри трябва да имат лиценз, за да практикуват медицински сестри.

  Какво мога да правя с диплома по регистрирана медицинска сестра?
  Има много различни кариерни пътеки, които може да поеме една регистрирана медицинска сестра. Някои регистрирани медицински сестри може да изберат да работят в болнична обстановка, докато други може да предпочетат да работят в клиника или частна практика. Регистрираните медицински сестри също могат да се специализират в определена област на сестринството, като педиатрично или гериатрично сестринство. Някои регистрирани медицински сестри избират да преподават медицински сестри в колеж или университет.

  Защо да изучавате регистрирана медицинска сестра?
  Регистрираната медицинска сестра е жизненоважна професия в здравната индустрия; насърчаване на здравето и благосъстоянието на пациентите. Медицинските сестри често са първата точка за контакт за пациентите, когато влязат в здравната система и играят важна роля в предоставянето на качествени грижи за пациентите. Освен това регистрираните медицински сестри могат да се специализират в определена област на сестринството, което им позволява да предоставят по-специфични и целенасочени грижи за пациентите.

  Видове дипломи за регистрирани медицински сестри
  Регистрираните медицински сестри обикновено имат асоциирана степен или диплома по медицински сестри, въпреки че някои медицински сестри може да имат бакалавърска степен по медицински сестри. Медицинските сестри също трябва да преминат национален изпит за лицензиране, за да станат регистрирани медицински сестри. В някои щати от медицинските сестри може също да се изисква да преминат период на контролиран клиничен опит, преди да могат да бъдат лицензирани.

  Какво ще уча по време на дипломата си за регистрирана медицинска сестра?
  По време на регистрирана медицинска сестра студентите ще вземат курсова работа по анатомия и физиология, микробиология и химия. Освен това студентите ще вземат курсове по сестринска теория и практика. Студентите може да имат възможност да завършат клинични ротации в различни здравни заведения, като болници, клиники и домашни грижи, за да придобият практически опит в областта на медицинските сестри.

  САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

  Програмите за степен „бакалавър на науките“ идеално стават за тези, които искат да разширят знанията и опита си в съответна област на знания. Придобиването на степен BSc помага на студентите да напреднат в професионална кариера след завършване на училище.

  Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.