Keystone logo

24 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Здравни грижи Психично здраве Психология 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Здравни грижи
  • Психично здраве
  • Психология
Области на обучение
  • Здравни грижи (24)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Здравни грижи Психично здраве Психология

Бакалавър по изкуствата може да бъде следващата стъпка, която трябва да предприемете за хора, които се интересуват от възможностите, надхвърлящи това, с което разполагат онези, които имат диплома GED или гимназия. Тази степен демонстрира, че един студент е прекарал години да стане дълбоко запознат с определен предмет на обучение.

Какво представлява бакалавърската степен по психология? Психологията е много широка дисциплина, тъй като обхваща целия психически човешки феномен. Социалната психология взима нещата крачка напред и изследва взаимодействията на хората и как те влияят върху умствения живот на другия. Темите, които се изследват, варират от сън и мечтаят за война и безпокойство. Психичните заболявания и техните диагнози често са част от учебната програма по психология, като обясняват диагнози като ADHD, аутизъм и шизофрения.

Тези, които се появяват с бакалавърска степен по психология, могат да имат силни проблеми за решаване на проблеми и комуникационни умения. По този начин психолозите обикновено са чудесни в подпомагането на решаването на социални проблеми. Завършилите могат да знаят как да определят металните процеси зад определени човешки поведения.

Разходите за записване в програмата по бакалавърска степен по психология ще бъдат различни в зависимост от страната, в която се намира училището и колко е поискано обучение. Извършването на някои изследвания е добър начин да получите представа какво ще бъде необходимо, за да се запишете в определен курс на обучение.

А степента в психологията може да позволи на студентите да превъзхождат с кариера в психологията, както в научни изследвания настройки и терапевтично ориентирани настройка. Въпреки това уменията, развити с тази степен, също имат много други възможности. Маркетингът и рекламата, образованието и обществените дела са отрасли, които се нуждаят от хора с умения, разработени по програма за психология.

Някои от най-добрите училища за бакалавърска степен по психология могат да се намират в страни на различен континент. Чрез онлайн класовете учениците могат да отварят опции, които преди това не са били налични. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.