Keystone logo

19 Асоциирана степен по науки Програми в Здравни грижи Сестринско дело Сестринско дело 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Здравни грижи
  • Сестринско дело
  • Сестринско дело
Области на обучение
  • Здравни грижи (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Асоциирана степен по науки Програми в Здравни грижи Сестринско дело Сестринско дело

Сътрудник на научната степен се получава от студенти, които завършват двугодишна програма в областта на науката или техниката. Той е предназначен да подготви студентите да получат бакалавърска степен в бъдеще. Той може да изпълни изискванията за общо образование, докато решавате конкретна кариера.

Какво е сътрудник на научната степен по медицина? Това е специалност, насочена към курсове по медицина, анатомия и физиология, заедно с други класове по социални и поведенчески науки. Повечето от учебните програми, необходими за придобиване на степен на асоцииране в сестринския сектор, също така изискват професионален клиничен опит. Обичайно спечелени в колежи в общността или в медицинска гимназия, студентите, които завършват тази степен, често са квалифицирани да вземат изпити за медицинска сестра и могат да кандидатстват за лицензирана регистрирана медицинска сестра.

Сътрудник на научната степен по медицина може да се превърне в непосредствена възможност за кариера. Тя може да увеличи вашите възможности за кариера, докато само изискват двугодишен ангажимент. Повечето програми предлагат и по-ниски ставки за обучение от четиригодишните програми и ви позволяват да прехвърлите кредити към бакалавърска степен.

Обхватът на обучението за сътрудник на научната степен по сестрински грижи е много широк. Основните променливи са видът на училището и мястото, където се предлага програмата. Придобиването на степен от колеж в общността е много по-евтино, отколкото да се получи от частен университет. Тя също може да бъде по-достъпно да се вземат класове онлайн.

Има изобилие от възможности за кариера за някой с асистент в областта на медицинската сестра. Обикновено хората с тази степен ще получат работа в болници, домове за възрастни хора и домове за домашни грижи или лекарски кабинети. Има и възможности за работа за тези, които търсят по-малко взискателна кариера. Можете да работите за застрахователни превозвачи, социални услуги или за различни държавни агенции. Обществените здравни центрове и центровете за спешна помощ са други възможности, които могат да позволят по-гъвкав график.

Придобиването на сътрудник на научната степен по сестрински грижи може да бъде умна кариера. С разнообразие от предлагани програми, спечелването на степен може да бъде сравнително проста. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.