6 Асоциирана степен по науки Програми в Помощни медицински науки 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по науки
  • Здравни грижи
  • Помощни медицински науки
Области на обучение
  • Здравни грижи (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Асоциирана степен по науки Програми в Помощни медицински науки

    Програмата Associate of Applied Science може да ви помогне да придобиете усъвършенствани знания и умения, за да сте по-конкурентни на пазара на труда. Можете да изберете основна област на обучение, обикновено в областта на науката и технологиите. За да завършите степента, е нужно две години и може да продължите с бакалавърска програма.

    Може би се чудите: "Какво е сътрудник на приложната наука в Allied Healthcare?" Съюзното здравеопазване се отнася до професионалистите, различни от лекари и медицински сестри, които работят в медицинската област. В тази степен можете да поемете курсове по биология, анатомия, физиология, медицинска терминология и хранене. Възможно е да има възможности за изучаване на теми като сонография или фармакология.

    Има много умения за живот, които можете да придобиете, докато сте записани в програма Associate of Applied Science, като творческо решаване на проблеми, ефективна комуникация и ефективно управление на времето. Всяка от тези умения може да ви помогне да станете успешни във всяка професия и да успеете в личните си усилия.

    Тъй като смятате, че различните сътрудници на приложната наука в програмите на Allied Healthcare, не забравяйте да сравните разходите. Цената на програмите ще варира в зависимост от таксите и таксите, броя на кредитите и цената на стаята и пансиона. Можете да се свържете с училищата, за да получите оценка на разходите.

    Възможно е да имате широк набор от възможности за кариера, които можете да имате с един сътрудник на приложната наука в Allied Healthcare. Примерите включват аптечен техник, психиатричен асистент, флеботомист и медицински транскрибилист. Ако обичате животни, можете да потърсите допълнително обучение, за да бъдете ветеринарен техник. Има висококвалифицирани работни места като техник на анестезията и хирургически технолог.

    Можете да спечелите сътрудник на приложната наука в Allied Healthcare в училища в цял свят. Има дори онлайн курсове, ако предпочитате този формат. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.