1 На територията на колежа Асоциирана степен по приложни науки Програми в Спешна медицинска помощ в Іст-Ґранд-Форкс, Съединени Американски Щати за 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Съединени Американски Щати
  • Здравни грижи
  • Спешна медицина
  • Спешна медицинска помощ
  • На територията на колежа
Области на обучение
  • Здравни грижи (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    На територията на колежа Асоциирана степен по приложни науки Програми в Спешна медицинска помощ

    Какво е EMT?
    EMT означава спешен медицински техник. EMT е обучен специалист, който предоставя спешна медицинска помощ на нуждаещи се пациенти. EMT осигуряват основно поддържане на живота, което включва CPR и използването на AED (автоматичен външен дефибрилатор). Те също са обучени да оценят състоянието на пациента и да осигурят лечение при наранявания и заболявания. EMT често са първите, които реагират на сцената на спешен случай и играят жизненоважна роля в грижите за пациентите.

    Как мога да стана EMT?
    Тези, които желаят да станат EMT, могат да намерят програми в много обществени колежи и технически училища. EMT степени се предлагат както на асоциирано, така и на бакалавърско ниво. Програмата за асоциирана степен EMT обикновено отнема две години, докато програмата за бакалавърска степен ще отнеме четири години. EMT трябва да завършат акредитирана програма за обучение, за да отговарят на условията за сертифициране.

    Какво ще уча по време на моята EMT степен?
    Програмите за обучение на EMT обхващат различни теми, включително анатомия, физиология, спешни медицински процедури и фармакология. Студентите в програмите за EMT също ще научат за оценката на пациентите, жизнените показатели и как ефективно да общуват с пациентите и техните семейства.

    САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

    Студентите от специалност "Приложни науки" позволяват на студентите да се концентрират върху конкретни области на обучение. След дипломирането, те често са уникално пригодени да започнат работа на пълен работен ден на позиции на входно ниво в избраните от тях области.

    Обучението в кампуса се отнася до лично посещаване на уроци. Това обикновено включва ходене на традиционни класове и лекции, участие в групови дейности и лично ангажиране с преподаватели и връстници. Обучението в кампуса също често включва достъп до лаборатории, библиотеки и други ресурси в кампуса, като студентски клубове, офиси за кариерни услуги и центрове за отдих.