Свържете се директно с училищата - Сравнете 22 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Сестринско дело 2023

22 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Сестринско дело 2023

Преглед

Проектиран, за да даде на студентите специализирани познания по основните компетенции в определена област, асоциираните степени са чудесен избор за студенти, които искат да влязат в специализирано поле само с две години обучение. Асоциираните степени могат да послужат като основа за бъдещо продължаващо образование и професионално развитие.

Какво е сътрудник на приложната наука в сестринството? Този тип програма обучава студентите да придобият знания, за да бъдат част от голямо търсене и растяща сфера. Учениците обикновено ще научат основните елементи на грижата за пациента, включително цялостната грижа, която отчита психологическите, психическите, физическите и културните нужди, състрадателната грижа, безопасни и ефективни методологии, съвместната интердисциплинарна работа с околната среда, насърчаването на комуникацията, мониторинг за подобряване на грижата и здравето на пациентите, отчетност и правните, регулаторните и етичните принципи, свързани със сестринските грижи.

С асистент по приложна наука в сестринството вие ще можете да оказвате положително влияние върху живота на другите. Вие ще станете жизненоважен компонент на екип с висока осведоменост, фокусиран върху здравето на пациентите. В областта на високо търсене ще имате възможности за работа в целия свят.

Разходите за приложна научно-приложна степен варират според държавата и институцията. Изследователските училища ще ви помогнат да оцените разходите, свързани с програмата, когато определяте кой да избере.

С асоциирана степен по сестрински грижи ще имате право да кандидатствате, за да станете регистрирана медицинска сестра. Регистрираните медицински сестри работят в различни условия и има широка гама от грижи, които една медицинска сестра може да осигури при дипломирането. Те имат възможността да следят своите интереси в съответната област. Медицински сестри са необходими в много специални области, включително спешна помощ, остри грижи, гериатрия и педиатрия, за да назовем само няколко. Медицинските сестри работят в болници, докторски кабинети, клиники и домашни здравни заведения.

Много академични институции предлагат сестрински програми. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Здравни грижи
  • Сестринско дело
  • Сестринско дело
Области на обучение
  • Здравни грижи (22)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение