Свържете се директно с училищата - Сравнете многократни Асоциирана степен по приложни науки Програми в Дентална медицина в Съединени Американски Щати 2023

Асоциирана степен по приложни науки Програми в Дентална медицина в Съединени Американски Щати 2023

Преглед

Студентите, които изучават дентална медицина, работят в редица стоматологични кариери. Курсовете включват основни и разширени концепции, включително работа в общата стоматология или в специализация като ортодонтия. Програмите също така учат студентите как да управляват лекарствата и да гарантират уважение към мултикултурните пациенти.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Студентите от специалност "Приложни науки" позволяват на студентите да се концентрират върху конкретни области на обучение. След дипломирането, те често са уникално пригодени да започнат работа на пълен работен ден на позиции на входно ниво в избраните от тях области.

Научете повече

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Съединени Американски Щати
  • Здравни грижи
  • Дентална медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение