Keystone logo

0 Асоциирана степен по приложни науки Програми в Здравни грижи Дентална медицина Дентална медицина 2024

Филтри

Филтри

  • Асоциирана степен по приложни науки
  • Здравни грижи
  • Дентална медицина
Области на обучение
  • Здравни грижи (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Асоциирана степен по приложни науки Програми в Здравни грижи Дентална медицина Дентална медицина

Когато възрастните желаят да продължат образованието си, степента на сътрудниците е една чудесна възможност. Те често се изискват за много технически или начални позиции. Студентите, които посещават цялото училище, могат да очакват да получат тази степен за около две години.

Какво е сътрудник на приложната наука в стоматологията? Учениците, които преследват тази степен, могат да очакват много класове, насочени към математически, здравни и други научни специалности. Необходими са обикновено класове по анатомия, физиология и химия. Други класове по здравеопазване и уелнес често са мандатни. Освен това студентите ще трябва да вземат и други общообразователни класове като английски или композиция и няколко избираеми предмети по художествени или хуманитарни науки.

Има много предимства от спечелването на сътрудник на приложната наука в стоматологията. Степента предоставя завършилите с по-висок потенциал за печалба от тези без висше образование. Този курс на обучение също така дава на студентите умения да ги направят по-добри кандидати за позиции в работната сила.

Студентите могат да очакват цената на тази степен да варира в зависимост от продължителността на обучението и самата институция. Обикновено съществуват различни възможности за плащане, включително възможността за финансова помощ за тези, които отговарят на изискванията. Заинтересованите трябва да се свържат с отделни училища за обучение и такси.

Асистент по приложна наука в стоматологията може да отвори много възможности за професионално развитие за завършилите. Денталните хигиенисти могат да работят във всякакви клинични и професионални условия. Болниците, здравните отдели и частните зъболекарски практики имат нужда от хигиенисти, за да помогнат на пациентите си. Степента предоставя на завършилите необходимите умения за обучение на своите пациенти, предотвратяване на заболявания и насърчаване на добро здраве. Степента на сътрудниците може да бъде предшественик на висшето образование, като отваря вратата за зъболекари, пародонтисти, между другото.

Технологията е направила по-удобно и по-лесно за бъдещите ученици да намерят училище и програма, която е подходяща за тях. Студентите трябва да изследват различни институции и курсове на обучение, за да намерят подходящия за нуждите им. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.