Потопете се в завладяващия свят на глобалното здравеопазване и направете първите си стъпки към лидерството с нашия онлайн Следдипломно сертификат по Международен мениджмънт в здравеопазването. Курсът ще ви предостави разбиране на теорията за лидерството и управлението, предизвикателствата и практиките във връзка със здравеопазването.

Ще научите принципите и практиките на доброто управление, както и да развиете осведомеността за здравната среда. Ще придобиете и умения, които ще подобрят автобиографията ви и могат да бъдат използвани директно в текущата ви позиция или да подобрите допълнително кариерата си.

Използвайки програмно съдържание, създадено от преподаватели със значителен академичен и професионален опит, ще придобиете увереност, както и задълбочено познаване на сложността на модерното управление, което може да бъде приложено в рамките на здравната система. Също така ще можете да разпознавате и адресирате етичните, социални и политически дилеми и да прилагате етични и организационни ценности към ситуации и избор. След завършване на програмата ще получите и редица критични и аналитични умения, които могат да бъдат използвани в различни професионални контексти.

Този кратък 100% онлайн курс е чудесна алтернатива на базираното в кампуса проучване на пълен работен ден и е перфектен, ако сте заинтересовани да откриете как функционира управлението на здравеопазването или ако желаете да напреднете в кариерата си в управлението на здравето, тогава тази програма ще подобри вашите знания и перспективи за кариера.

След завършване на следдипломен сертификат ние Ви предлагаме възможност да се кандидатирате за следдипломна диплома по международно здравеопазване (след 120 кредита) и пълен магистър по мениджмънт в международното здравеопазване (награден след 180 кредита).

Обучение и оценка

Изучаването онлайн ви дава свободата да изучавате кога и къде ви е удобно - у дома, по време на обедния ви час или навсякъде другаде имате достъп до интернет.

Всички наши онлайн курсове са с индикативна продължителност на обучението, което е ръководство за това колко дълго ще продължи курсът Ви за завършване. Действителната продължителност може да бъде по-дълга или по-кратка в зависимост от скоростта на изучаване, избор на опции за обучение и наличие на модули. Възможно е да завършите обучението си по-бързо от индикативната продължителност на курса, като удвоите модулите в даден момент; Въпреки това, минималните продължителност на изследването се прилагат.

Всички наши курсове имат редовни начални дати през цялата година. Нашата учебна година е организирана в модули, обикновено с една или две седмици почивка между модулите и структурирана триседмична почивка за коледния период. Студентите ще получат график за курса по време на процеса на кандидатстване.

Методи на обучение и стил

Тъй като сме 100% онлайн университет, ние използваме среда за виртуално обучение вместо традиционен университет. Системата следи и управлява учебния процес в реално време и ви предоставя незабавен достъп до вашите учебни материали.

Тази учебна платформа позволява на учениците и преподавателите активно да участват в разговори в реално време и можете да слушате и да гледате на живо лекции и семинари по интернет. Всички курсове се изнасят само на английски език.

Поддържате се през целия си курс от специален съветник на студентите и имате възможност редовно да взаимодействате със съучениците си и учителя си. За да сте сигурни, че получавате необходимата ви помощ от учителя си, ние ограничаваме размерите на нашите класове на 20 студенти.

Оценяване

Ние приемаме въз основа на задача подход за оценка вместо изпити. Оценката за следдипломна квалификация в международното здравно обслужване ще се основава на комбинация от писмени курсове.

Винаги ще бъдете наясно с вашите настоящи междинни степени още от началото на програмата, което ви позволява да оцените успеха на вашите текущи методи на проучване и ясно да определите областите, които да се подобрят. Ние вярваме, че тази прозрачност ви дава информацията, която ви е необходима, за да извлечете максимума от своя следдипломен курс. Ние постигаме това чрез:

  • като показвате марките си ясно във вашата книжка, която можете да видите, когато влезете в платформата за обучение;
  • бързият обрат на работата е оценен, за да се гарантира, че вашите графици винаги са актуални;
  • оценявайки работата си в модула, вместо да чакате изпитите в края на годината;
  • гарантирайки, че имате редовен контакт със студентския съветник; и
  • простотата и прозрачността при разработването на нашите критерии за оценка.

Също така имаме политика да гарантираме, че представената от студентите работа е автентична. Освен факта, че цялата работа често се оценява, използваме добре установена електронна система за мониторинг, за да проверим плагиатството.

Кариерни перспективи

Ние сме посветени на подобряването на пригодността за заетост сред нашите завършили. Нашите онлайн курсове ви дават възможност да подобрите перспективите си за кариера и да спечелите потенциал с комбинация от ключови умения, които са директно прехвърляеми на работното място.

Този курс по PG Cert за международно здравно обслужване ще ви даде уменията, необходими за подпомагане на вашата управленска кариера и ще ви помогне да направите първите си стъпки в лидерството. Програмата е идеална и за тези, които вече работят в сектора на здравеопазването и се стремят да добавят допълнителна стойност към своята автобиография и да подобрят перспективите си за кариера.

Широкообхватното и предизвикателно съдържание ще ви помогне да развиете своя интелектуален капацитет, изследователски, аналитични и когнитивни умения чрез придобиване на знания, решаване на проблеми и разсъждения.

Програмата може да доведе до кариера в болничния мениджмънт, извънболничната помощ и общественото здравеопазване, да подпомага ръководителите на служби и много повече роли в бизнеса и здравеопазването.

Изисквания за вход

Имаме гъвкави изисквания за влизане, които гледат както на вашето академично, така и на базата на работа, както и на вашата мотивация да вършите курса. Има два маршрута за влизане в нашата програма PG Cert International Health Management:

1. Академичен вход

За да удовлетворите изискванията за академичен входен маршрут за нашето PG Cert International Healthcare Management, трябва да притежавате минимум следните квалификации:

  • Бакалавърска степен от одобрена институция, еквивалентна на степен "Великобритания" или съответна професионална квалификация.

Ако английският не е вашият първи език, английската ви способност трябва да бъде еквивалентна на IELTS (Academic) 6.5. Ако не притежавате IELTS или еквивалентна квалификация, изискваме от студентите да подадат безплатен онлайн тест по английски език.

Не е нужно да доказвате знанията си по английски език, ако сте гражданин на някоя от тези страни или сте завършили квалификация, съответстваща на степен в Обединеното кралство.

2. Входен маршрут за работа

Ние признаваме, че можете да придобиете умения по най-различни начини и че предишното академично представяне не е единственият индикатор за способността на кандидата. Ето защо, ако не отговаряте на минималните академични стандарти по-горе, може да имате право да се запишете в нашия маршрут за въвеждане на опит.

За да удовлетворите изискванията за входящ маршрут на работния опит за нашия курс по международно здравно обслужване PG Cert, трябва най-малко да отговаряте на следните критерии:

  • Професионален опит от най-малко 5 години.
  • Ако английският не е вашият първи език, английската ви способност трябва да бъде еквивалентна на IELTS (Academic) 6.5.

Заявлението Ви ще бъде разгледано индивидуално, като се вземе предвид мотивацията ви за курс, предходен професионален опит и други умения, които демонстрират способността Ви да завършите успешно програмата.

21-дневна гаранция за връщане на парите

Ако се запишете на нашето PG Cert International Healthcare Management, но решавате, че онлайн обучението не е за вас, ще ви позволим да се оттеглите в рамките на 21 дни от началната дата, посочена в писмото за оферта. Ако сте платили първоначален депозит отпред, ще получите пълно възстановяване на сумата.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 10 курсове в University of Essex Online »

Последна актуализация Декември 25, 2018