The Следдипломен сертификат по обществено здраве е модерна квалификация предназначена да осигури заети здравни специалисти с призната квалификация от топ UK университет, като същевременно продължава да работи по същото време.

Този курс ще ви предостави въведение в съвременното обществено здравеопазване. Вие ще изследва съвременните проблеми пред здравеопазването на населението, развиване на умения за оценка на здравните потребности и определяне на приоритети и да разберат теорията и доказателствата за насърчаване на общественото здраве.

Защо да учим в тази тема?

Знанията и уменията, които ще се развива, ще помогне да се разшири сферата си на влияние в текуща здравето роля или да предостави място, от което да се проучат възможностите за заетост в обстановка на общественото здраве. Ако премине на сертификата за следдипломна квалификация в Public Health успешно, и да се чувстват уверени, за да продължи с обучението си, ние ще ви даде възможност да се запишат за по-нататъшни модули, за да завършите Следдипломна Диплома по обществено здраве или пълния Магистър по програмата за обществено здраве.

Кариерни перспективи

Ако търсите за подобряване на професионалната си кариера, онлайн проучване, е един от най-, удобен и гъвкав ценово-ефективни начини да получите вашия квалификация обществено здраве, независимо от географското си местоположение, работа или лични ангажименти.

Ние сме посветени на подобряването на пригодността за заетост сред нашите възпитаници. Нашите онлайн курсове ви дават възможност да подобрят своите перспективи за кариера и да печелите потенциал с микс от ключови умения, които са директно прехвърлени към работното място.

Информация за кариерата на дестинации

Като свидетелство за следдипломна квалификация в възпитаник на общественото здраве, вие ще се запознаете с някои напреднали теория на общественото здраве, която ще ви помогне в осигуряването на повече роли в рамките на отрасъла. Ако вече работят в сектора на квалификацията ще демонстрира към съществуващата си работодател, че сте нетърпеливи да се развива. След завършване на курса за следдипломна Certificate, вие ще бъдете в състояние да безпроблемно да прогресира към дипломата за следдипломна квалификация в здравеопазването.

Програма с обучение на:
  • Английски

Прегледайте още 10 курсове в University of Essex Online »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
Задочно обучение
Price
3,635 GBP
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване