PG серт контрол на инфекциите

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

PG Cert контрол на инфекцията

Сертификатът за следдипломна квалификация в Infection Control курс е въведение към разбиране на света на микробиологията. Превенция и контрол на инфекциите, продължава да бъде основен приоритет за здравните специалисти, работещи в двете болници и по-широката общественост. Целта на курса е да подготви медицински сестри и други здравни специалисти с необходимите умения, за да доведе най-добрите практики в тази област, включително и разбиране на света на микробиологията и стратегиите на управлението, полезни за грижите за пациентите и предотвратяване на по-нататъшно разпространение на инфекциозно заболяване.

Защо да учим в тази тема?

Търсенето на контрол на инфекциите курсове се е увеличил през последните години се дължи на супер-бъг и заразни болести огнища като Ебола, свински грип и SMRA подчертава необходимостта от по-ефективно за контрол на инфекциите. Фундаменталната опора на този курс е, че превенцията е по-добра от лечението и това е този манталитет, че ще се надяваме да направим огнища в нещо от миналото.

Икономическите и социалните разходи на ескалиращото инфекция като зимата грип, менингит и HIV са добре документирани. По-малко известни са човешките и икономическите разходи за болнично придобити инфекция, която може да доведе до допълнителни 14 дни в болница и £ 1.00 милиарда годишно допълнителни разходи за НЗС. Разработване и прилагане на мерки за контрол на ефективното инфекция са зависими от знанията и уменията на здравните специалисти в двете болнични заведения и в общността.

Характер на обучението и стил

PG Cert Infection Control Курсът се провежда изцяло онлайн и индивидуална подкрепа, ще Ви бъде прилаган в редица начини. Лидерът на програмата ще бъде на разположение за цялостната поддръжка чрез електронна поща и ще бъдат възложени на Student съветник, който ще бъде първият ви контакт през целия обучението си и ще служи като ваш наставник.

Всеки етап от Infection Control хода на PG Cert съдържа редица образователни (неофициални) оценки, включително множество въпросници избор, кратки тестове отговор, и практически задачи. В крайното оценяване за всеки модул се състои от четири дискусионни дейности и две 2,500 дума есета.

Информация за кариерата на дестинации

Както Infection Control онлайн студент PG Cert, вие обикновено ще работи като специалист Infection Control сестра, здравен служител на околната среда или друг медицински специалист, отговарящ за контрола на инфекциите в ролята си.

Изисквания за вход

В момента има гъвкави изисквания за влизане, които изглеждат както си академична и работа на базата на опит, както и вашата мотивация да направи хода. Има две входни трасета върху нашата PG Cert Infection Control програма: 1 - Академик Влизане Route

Кандидатите Нашите обикновено са регистрирани медицински сестри и специалисти по здравни грижи в пълен или непълен работен ден при минимум от две години след регистрация на опит и достъп до клинично отдел микробиология. В допълнение, кандидатите обикновено са със степен на Upper Втори клас бакалаври в съответна или уместен, при условие, или равностойността от международно призната институция.

2 - Open Влизане Route

Ние признаваме, че много хора имат богат на ценни умения и знания, разработени по време на работа или по време на обучение. Ако не отговаряте на горепосочените изисквания за влизане, но вярвам, че имате потенциал да успее в Infection Control хода на PG Cert, ние ще разгледа заявлението си на нейните индивидуални заслуги.

Последна актуализация Септ. 2017

За учебното заведение

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenie ... Научете повече

Welcome to University of Essex Online. If you’re looking to improve your professional career our online distance learning degrees and postgraduate courses are some of the most cost-effective, convenient and flexible ways to do it. Enhance both your education and your career regardless of geographical location, work or personal commitments. By studying a University of Essex Online course, you will receive your qualification from a... Свиване
Колчестър , Великобритания онлайн + 1 Още По-малко