Filter
MSc
Съединени Американски Щати New Jersey Morristown Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

В програмите за степен „магистър на науките“ студентите придобиват съответна степен след завършване на задълбочено обучение в колеж или университет. Придобиването на степен MSc помага на студентите да подобрят своите кариерни перспективи и да подобрят професионалното си ниво знания, което се цени от потенциални работодатели.

Храненето е проучването как веществата в храните се отнасят до растежа, здравето, болестите, възпроизводството и поддържането на човешкия живот. Студентите могат да научат за катаболизъм, асимилация, прием, абсорбция, биосинтеза и екскреция по време на този път на обучение.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Наука на храненето, Morristown

College of Saint Elizabeth

Програмата "Хранене" предлага солидна основа в науката и либералните изкуства и подхожда към храната и хранителните нужди на индивидите по един цялостен начин. Нашите кур ... [+]

Програмата "Магистър на науките в областта на храненето" (онлайн) съчетава усъвършенствано проучване в областта на храненето с уникална учебна програма, базирана на компетентност, която предоставя на специалистите по хранене и здравеопазването широка перспектива за текущи проблеми в научните изследвания в областта на храненето и етиката, промоцията на здравето и здравословното стареене, комуникации и здравеопазване и планиране на програми. Програмата набляга на начините за включване на нови изследвания, основани на доказателства приложения и предприемачески умения в практиката на храненето.... [-]

Съединени Американски Щати Morristown
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
12 - 15 месеца
Онлайн обучение
Научете повече на английски