HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

В програмите за степен „магистър на науките“ студентите придобиват съответна степен след завършване на задълбочено обучение в колеж или университет. Придобиването на степен MSc помага на студентите да подобрят своите кариерни перспективи и да подобрят професионалното си ниво знания, което се цени от потенциални работодатели.

Храненето е проучването как веществата в храните се отнасят до растежа, здравето, болестите, възпроизводството и поддържането на човешкия живот. Студентите могат да научат за катаболизъм, асимилация, прием, абсорбция, биосинтеза и екскреция по време на този път на обучение.

Висшето образование в Кипър се провежда в петте общи международни езици а именно: английски, френски, португалски, турски, гръцки и китайски. Това е решила проблемите на езиковите бариери в тези висши учебни заведения дори позволява на чуждестранни студенти да търсят висше образование в страната.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Наука на храненето, Кипър Filter

MSc в спортно хранене / диететика и хранене интервенция

University of Nicosia
MSc
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
3 семестри
Английски
Гръцки
Кампус

Дисциплината "Магистър на науката в областта на спортното хранене / диетология и хранене интервенция" има за цел да осигури на студентите да предадат знания и да развият спосо ...

Научете повече

Магистър по Клинична Диетология

University of Nicosia
MSc
Септ. 2020
<
Редовно обучение
<
Задочно обучение
<
2 години
Гръцки
Кампус

Да се ​​предадат знания и да се развие способността на студентите чрез най-съвременно висше образование в областта на клиничното хранене ...

Научете повече