Filter
MSc
Великобритания England London Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

Изследването на храненето може да се съсредоточи върху това как да се подготвят здравословни храни, които диетите могат да причинят заболявания или как да съхраняват различни видове храни. Изследването на начина, по който храните засягат хората, може да бъде от полза за специалистите по хранене, здравните блогъри или личните преподаватели.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Лондон е столицата на Обединеното кралство, най-гъсто населен район и когато кралските семеен живот. Той има най-голяма концентрация на висшето образование в Европа с 412 000 студенти в 43 университета.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Наука на храненето, London

Степени
Място
Великобритания
England
London
Тип на обучение
Темпо на обучение
London School of Hygiene & Tropical Medicine

Този курс има за цел да осигури цялостно обучение в храненето на общественото здраве в условията на глобална обстановка с избора на специализирана в редица теми и в редиц ... [+]

Този курс има за цел да осигури цялостно обучение в храненето на общественото здраве в условията на глобална обстановка с избора на специализирана в редица теми и в редица контексти. Тя осигурява интегрирана програма, която включва диетична, епидемиологични, общественото здраве, социални и биологични аспекти на науката за храненето.

Специализирани теми включват майчиното и детското хранене, хранене при спешни случаи, планиране на хранителна програма, оценка и наблюдение, както и хранителна епидемиология. Курсът привлича възпитаници от много страни и различни дисциплини, които желаят да се оборудват за изследвания на общественото здраве хранене и преподаване, оперативната работа в полеви или храненето общността програми, работа в храненето на общественото здраве, включително насърчаване на здравеопазването и образованието хранене, и за политика и програмното планиране при храненето.... [-]

Великобритания London
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски