HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурите по науки за академични напреднали програми, които продължават около две години. Брой училища и университети предлагат варианти за онлайн, задочно и вечерно обучение за степен MSc, което е твърде удобно за студенти с наситено разписание и много ангажименти.

Фармация е академична област, съсредоточена върху човешката биология, анатомията, химията, фармацията и фармакологията. Фармацевтите гарантират, че качеството, предлагането и видовете лекарства, предписани на пациентите, са в ред. Те съветват пациентите и за лекарствата. 

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

15 резултата за Фармация, Съединени Американски Щати Filter

MS в фармацевтичната нанотехнология (MSPN)

University of South Florida College of Pharmacy
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Отворено кандидатстване Съединени Американски Щати Тампа + още 1

Нанофармацията и наномедицината са уникална интердисциплинарна наука, която интегрира познанията по природни науки и инженерство с фармацията и медицината за разработване на нанофармацевтици.

Магистър по фармакология и токсикология - LIU Бруклин

Long Island University
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Магистърската програма по фармакология и токсикология подготвя студентите с необходимите знания и умения за конкурентни технически позиции във фармакологичните изследвания и тестване, за участие в клинични изпитвания и за извършване на токсикологични прегледи и оценки във фармацевтичната и биотехнологичната промишленост, както и в академични и правителствени изследователски лаборатории.

Магистър по фармация (козметична наука) - LIU Бруклин

Long Island University
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Единствената програма по рода си в Ню Йорк, фармацевтичната лаборатория на LIU, специализирана в козметичната наука, подготвя студентите за кариера в производството на потребителски продукти, изследва, разработва и тества нови козметични продукти, парфюми, тоалетни принадлежности, домакински продукти и др.

Магистър по фармация (фармацевтична индустрия) - LIU Бруклин

Long Island University
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк

Магистърската програма по фармация със специалност "Индустриална аптека" подготвя студентите за кариера във фармацевтичната производствена индустрия и за участие в докторанти. програми в областта на фармацевтичните науки и други свързани области.

Магистър по фармакология и токсикология

Wright State University
Кампус Редовно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Дейтън

Нашата иновативна програма предоставя цялостно въведение в широкия спектър от теоретични концепции, които включват фармакология и токсикология, като предоставят както исторически контекст, така и съвременни технически подходи за решаване на фармакологични и токсикологични проблеми.

Фармацевтична химия (MS)

New Jersey Institute of Technology
Кампус Септември 2020 Съединени Американски Щати Нюарк

MS в областта на фармацевтичната химия ще предостави напреднало обучение за студенти, които се интересуват от фармацевтичните и здравни науки. Програмата ще обучава студентите по количествени методи, които ще ги подготвят за кариера в здравните и фармацевтичните области. Това е особено важно за голямата фармацевтична индустрия в Ню Джърси, тъй като Ню Джърси има висока концентрация на медицински, фармацевтични, екологични и биотехнологични отрасли със свързано търсене на талантлива работна сила.

МС в клинични

University of Southern California School of Pharmacy
Кампус Редовно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Лос Анжелис

Магистърската програма на USC School of Pharmacy по клинични и експериментални терапевтици (CXPT) подготвя студентите с основополагащи курсови работи по преводни науки, фармакология и клинично развитие, за да улесни изпълнението им на високо ниво на основни, преводачески и приложни изследвания в специфична дисциплина за зоната на акцент на абитуриента.

MS в областта на биофармацевтичния маркетинг

University of Southern California School of Pharmacy
Кампус Редовно обучение 3 семестри Септември 2020 Съединени Американски Щати Лос Анжелис

Магистърът по биофармацевтичен маркетинг (BPMK) е 27-единен интердисциплинарен дипломна програма по прецизен маркетинг, насочен изключително към кариерата в биофармацевтичната и платната индустрия. BPMK е предназначен да изгражда основни знания и стратегически умения, насочени към биотехнологиите

Магистърска степен по фармацевтична икономика и политика

University of Southern California School of Pharmacy
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Лос Анжелис

Американската програма за висше образование по здравна икономика предлага магистърска степен по фармацевтична икономика и политика. Тази програма на MS се предлага съвместно с Министерството на икономиката и USC Price School по публична политика. Студентите на магистратите са обучени да използват фармакоекономика и техники за оценка в практически среди за вземане на решения като аптеки с управлявана грижа, трети лица, които плащат на плащането и държавни агенции.

MS във фармацевтичните науки

University of Southern California School of Pharmacy
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Лос Анжелис

Завършилите мултидисциплинарните магистърски програми на Университета по фармация на САЩ са много търсени от водещи институции в академичните среди, индустрията и правителството. Магистърът по фармацевтични науки акцентира върху основни и приложни изследвания в доставката и насочването на лекарства, използвайки медицинска химия, изчислителна химия, фармацевтика, фармакокинетика, фармакодинамика, имунология и молекулярна и клетъчна биология.

MS по молекулярна фармакология и токсикология

University of Southern California School of Pharmacy
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Лос Анжелис

Завършилите мултидисциплинарните магистърски програми на Университета по фармация на САЩ са много търсени от водещи институции в академичните среди, индустрията и правителството. Магистърът по молекулярна фармакология

MS Pharmaceutical Sciences

Harrisburg University
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Съединени Американски Щати Харисбърг

Тази 36-семестриална магистърска програма по специалност "Фармацевтични науки" в Harrisburg University се състои от усъвършенствано обучение за характеризиране на действието и разпореждането с лекарства. Курсовете, предлагани в тази програма, ще дадат на студентите широко разбиране на различни теми във фармацевтичната наука, които варират от установени парадигми до нововъзникващи технологии и приложения.

Магистър по интегрирана фармацевтична медицина

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
Кампус 2 - 6 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Rootstown Townwhip

Интегрираната фармацевтична медицина е научната дисциплина, свързана с откриването, разработването, формулирането, доставката, фармакологичната и токсикологичната оценка, регистрацията и научния мониторинг на лекарствените субекти в полза на общественото здраве.

Магистър (MS) в администрацията по фармация за здравни системи

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
Онлайн обучение 2 - 6 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Rootstown Townwhip

Аванс на вашата аптека административни, финансови

MS в фармакологията

School of Medicine - University of California Irvine
Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Ървайн

Програмата MSP е в тясно съответствие с мисията, целта и стратегическия план на Калифорнийския университет, Калифорнийския университет, Ървайн (UCI), Медицинската школа на UCI и Катедрата по фармакология на UCI. Програмата MSP онлайн е насочена към работещите професионалисти във фармацевтичната индустрия и свързаните с тях области, които търсят напреднала степен, като продължават своята работа на пълен работен ден. Общата цел на програмата е да предостави на студентите експертен опит и най-новите научни знания и изследователски умения в областта на фармакологията.