Filter
MSc
Съединени Американски Щати Ню Джърси

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

В програмите за степен „магистър на науките“ студентите придобиват съответна степен след завършване на задълбочено обучение в колеж или университет. Придобиването на степен MSc помага на студентите да подобрят своите кариерни перспективи и да подобрят професионалното си ниво знания, което се цени от потенциални работодатели.

Фармация е академична област, съсредоточена върху човешката биология, анатомията, химията, фармацията и фармакологията. Фармацевтите гарантират, че качеството, предлагането и видовете лекарства, предписани на пациентите, са в ред. Те съветват пациентите и за лекарствата. 

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други образователни възможности Съединени Американски Щати

1 резултата за Фармация, Ню Джърси

Степени
Място
Съединени Американски Щати
Тип на обучение
Темпо на обучение
New Jersey Institute of Technology

MS в областта на фармацевтичната химия ще предостави напреднало обучение за студенти, които се интересуват от фармацевтичните и здравни науки. Програмата ще обучава студе ... [+]

Преглед

Фармацевтичната индустрия е основен работодател на химици, в която работят повече от 20% от завършилите висше образование с бакалаври, магистърска степен и докторска степен по химия. Фармацевтичните компании се нуждаят от служители със силни умения в съвременните химически техники, както и от добро разбиране на въпроси като наркотици, дизайн на лекарства и разработване на лекарства.... [-]

Съединени Американски Щати Нюарк
Септември 2020
Английски
Кампус
Научете повече на английски