Filter
MSc
Румъния

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурите по науки за академични напреднали програми, които продължават около две години. Брой училища и университети предлагат варианти за онлайн, задочно и вечерно обучение за степен MSc, което е твърде удобно за студенти с наситено разписание и много ангажименти.

Аптеката е сфера на проучване, включваща как се правят лекарства и как те взаимодействат с човешкото тяло. Пациентите получават лекарства, отпускани по лекарско предписание от фармацевтите, които отговарят на техните въпроси и гарантират, че стандартите за качество и доставка са спазени.

Румънски университетски квалификации високо оценена и призната в Европа и извън нея, най-ниските такси за обучение и живот на разходите в Европа. Румънците имат древна и богата история, особено в столицата Букурещ със своите 2 милиона души. Международните студенти, желаещи да учат в Румъния могат да подадат молба или в Министерството на образованието и науката или от избрания румънски университета, за да се получи Писмо за приемане.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Фармация, Румъния

Степени
Място
Румъния
Тип на обучение
Темпо на обучение
University Politehnica of Bucharest

Основните цели на магистърските изследвания по "Фармацевтични и козметични продукти" са свързани с формирането на висококвалифициран персонал за фин органичен с ... [+]

. относно

Основните цели на магистърските изследвания по "Фармацевтични и козметични продукти" са свързани с формирането на висококвалифициран персонал за фин органичен синтез (проектиране и провеждане на лабораторни експерименти, оптимизация на синтеза, интерпретация на научни данни и др.) С акцент върху изследването на химикалите свързани с фармацевтичната и козметичната промишленост. Не трябва да се пренебрегва фактът, че сред промишлените отрасли на химията, фармацевтичните продукти и козметичните продукти са водещи индустрии, всяка година за изследвания и производство се отпускат милиарди евро / долари. По този начин нашите студенти получават след завършване на тази магистърска програма две възможности: основно изследване (оттук и теоретичното и практическо лабораторно обучение, предоставено в учебната програма) или индустрията R... [-]

Румъния Букурещ
Септември 2020
Английски
2 години
Кампус
Научете повече на английски