Filter
MSc
Литва Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

Аптеката е сфера на проучване, включваща как се правят лекарства и как те взаимодействат с човешкото тяло. Пациентите получават лекарства, отпускани по лекарско предписание от фармацевтите, които отговарят на техните въпроси и гарантират, че стандартите за качество и доставка са спазени.

Република Литва е официалното име на страната. То се намира в северната част на Европа. Литва оценява науката и технологиите в образователната им система силно. То се състои от основни аспекти на първични, вторични и третични равнища на образованието. Литва е друга водеща страна в предоставянето на изкуствата, науката, техниката, както и технологични курсове. Литва е изправен пред няколко предизвикателства във висшето образование последните години, довели до създаването на 20 университета за подобряване на достъпността.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Фармация, Литва

Степени
Място
Литва
Тип на обучение
Темпо на обучение
Lithuanian University of Health Sciences

Програмата за специалност "Фармация" има за цел да обучава висококачествени фармацевтични специалисти, като организира и предоставя съвременни университетски изследвания ... [+]

Програмата за специалност "Фармация" има за цел да обучава висококачествени фармацевтични специалисти, като организира и предоставя съвременни университетски изследвания по фармация, провежда съответните научни изследвания и предоставя ефективно практическо обучение.

Подробности за курсааптека5 годиниМагистър по здравни науки, фармацевт300 ECTS кредита7 000 евро годишноПреподава на английски езикСлед дипломирането можетеОсъществява фармацевтични дейности и научни изследвания;Продължете образованието си, като въведете докторска степен. програми;Да бъдат наети в аптеки, фармацевтични компании на едро, компании от фармацевтичната индустрия, агенции на международни фармацевтични компании, лаборатории, занимаващи се с фармацевтични изследвания.Структура на програмата... [-]
Литва Каунас
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
5 години
Кампус
Научете повече на английски