HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Една степен Магистър е следдипломна курс на обучение, обикновено като около две години, за да завърши. Тя често се фокусира върху изучаването на научни области или свързани с тях теми и включва изследователски и практически модули.

Какво е магистърска степен по Фармацевтичен анализ? Тази програма се концентрира върху методите и техниките, използвани за определяне на състава на различни химични съединения, използвани във фармацевтичната индустрия и да се оценят техните взаимодействия и ефекти върху човешкия организъм. Това MSc обикновено е лабораторно-интензивна програма, която включва обучение как да използват аналитични инструменти, като например масови спектрометри. Студентите също така да се запознаят с много политики и регламенти, които управляват всяка стъпка от процеса на разработване на лекарства и маркетинг. Вие също ще обикновено се изисква да проведе научно-изследователски проекти, които демонстрират си владеене на аналитични техники, академична взискателност и придържане към стандартите за изпитване.

Фармацевтичен анализ програма MSc е предназначена да ви осигури по-задълбочени познания за това как работи разработване на лекарства на всички етапи. Получаването на тази степен също ще ви даде възможност да натрупат ценен опит, който осигурява научноизследователска много възможности за заетост.

Колко си магистърска степен по Pharmaceutical Анализ ще ви струва може да зависи от няколко фактора, като например местоположение и продължителността на вашата програма. Най-добрият начин да се получи ясна картина на очакваните разходи е да се говори с един служител в институцията предлагаща вашата програма.

A магистърска степен по фармацевтичен анализ може да бъде ценна при скок-започвайки кариерата си в най-различни сектори. Много от учениците продължават да работят във фармацевтичната индустрия. Други работят в различни настройки, включително регулаторни агенции на правителството, болници и хуманитарни организации по целия свят.Дали си наклон ви води към научните изследвания, развитието и прилагането на политиката, или да се ръце на лабораторна работа, завършване на тази програма MSc е важна стъпка в придобиването на необходимите умения.

Ако сте заинтересовани в получаването на вашата MSc в Pharmaceutical Анализ, има много опции, достъпни за Вас. За да разберете повече, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

3 резултата за Фармацевтичен анализ Filter

Магистър по "Аналитичен"

International Medical University
MSc
<
Редовно
<
18 месеца
Английски
Кампус

Магистърската степен по ИАЛ в Аналитична и фармацевтична химия е подходяща за завършилите специалност "Химия", "Фармация" или други свързани с нея дисциплини и е насочена към ...

Научете повече

Магистър по фармацевтичен анализ

QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)
MSc
<
Редовно
<
Задочно
Английски
Кампус

Придобиване на умения, знания и практически опит за кариера като фармацевтичен анализатор в индустрията или академията. ...

Научете повече

MSC фармацевтичен анализ

University of Strathclyde: Faculty of Science
MSc
Авг. 2020
<
Редовно
Английски
Кампус

Този курс дава специализирани знания на аналитичните методи, използвани за откриване, идентифициране и количествено определяне на наркотици и свързаните с тях вещества. ...

Научете повече