Filter
MSc
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Една степен Магистър е следдипломна курс на обучение, обикновено като около две години, за да завърши. Тя често се фокусира върху изучаването на научни области или свързани с тях теми и включва изследователски и практически модули.

Какво е магистърска степен по Фармацевтичен анализ? Тази програма се концентрира върху методите и техниките, използвани за определяне на състава на различни химични съединения, използвани във фармацевтичната индустрия и да се оценят техните взаимодействия и ефекти върху човешкия организъм. Това MSc обикновено е лабораторно-интензивна програма, която включва обучение как да използват аналитични инструменти, като например масови спектрометри. Студентите също така да се запознаят с много политики и регламенти, които управляват всяка стъпка от процеса на разработване на лекарства и маркетинг. Вие също ще обикновено се изисква да проведе научно-изследователски проекти, които демонстрират си владеене на аналитични техники, академична взискателност и придържане към стандартите за изпитване.

Фармацевтичен анализ програма MSc е предназначена да ви осигури по-задълбочени познания за това как работи разработване на лекарства на всички етапи. Получаването на тази степен също ще ви даде възможност да натрупат ценен опит, който осигурява научноизследователска много възможности за заетост.

Колко си магистърска степен по Pharmaceutical Анализ ще ви струва може да зависи от няколко фактора, като например местоположение и продължителността на вашата програма. Най-добрият начин да се получи ясна картина на очакваните разходи е да се говори с един служител в институцията предлагаща вашата програма.

A магистърска степен по фармацевтичен анализ може да бъде ценна при скок-започвайки кариерата си в най-различни сектори. Много от учениците продължават да работят във фармацевтичната индустрия. Други работят в различни настройки, включително регулаторни агенции на правителството, болници и хуманитарни организации по целия свят.Дали си наклон ви води към научните изследвания, развитието и прилагането на политиката, или да се ръце на лабораторна работа, завършване на тази програма MSc е важна стъпка в придобиването на необходимите умения.

Ако сте заинтересовани в получаването на вашата MSc в Pharmaceutical Анализ, има много опции, достъпни за Вас. За да разберете повече, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече Свиване

3 резултата за Фармацевтичен анализ

University of Strathclyde: Faculty of Science

Този курс дава специализирани знания на аналитичните методи, използвани за откриване, идентифициране и количествено определяне на наркотици и свързаните с тях вещества. ... [+]

Защо този курс?

Този курс дава специализирани знания на аналитичните методи, използвани за откриване, идентифициране и количествено определяне на наркотици и свързаните с тях вещества.

Можете да започнете, въведена с техниките за оценка на аналитични данни и валидиране на аналитични методи. Вие също така ще разгледа стратегии за аналитично изследване и развитие.

Ще придобият практически опит в широка гама от модерна апаратура и техники.... [-]

Великобритания Глазгоу
Август 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски
QUB Faculty of Engineering and Physical Sciences (EPS)

Придобиване на умения, знания и практически опит за кариера като фармацевтичен анализатор в индустрията или академията. ... [+]

Преглед

Придобиване на умения, знания и практически опит за кариера като фармацевтичен анализатор в индустрията или академията.

Кой си ти?

Вероятно сте наскоро завършил физика или наука за живота - химия, фармация и биология.

Но вие бихте могли да работите и искате да развиете професионалните си умения. Ако сте, ние предлагаме и този курс на непълен работен ден, един ден седмично.... [-]

Великобритания Белфаст
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
International Medical University

Магистърската степен по ИАЛ в Аналитична и фармацевтична химия е подходяща за завършилите специалност "Химия", "Фармация" или други свързани с нея дисциплини и е насочена ... [+]

Магистърската степен по ИАЛ в Аналитична и фармацевтична химия е подходяща за завършилите специалност "Химия", "Фармация" или други свързани с нея дисциплини и е насочена към неотдавна завършилите висше образование или тези, които работят в момента във фармацевтичната или химическата промишленост.

Курсът дава възможност на студентите да усъвършенстват, разширят и разширят своите съществуващи знания и знания в областта на откриването на лекарства, разработването на лекарства, разработването на лекарства, фармацевтичната микробиология, комерсиализацията на продуктите, пазара на биотехнологиите, настоящите тенденции във фармацевтичната технология, химията, техниките на разделяне, методологията на изследване, уменията за писане, зелената химия, управлението на качеството, природните продукти и регулаторната среда.... [-]

Малайзия Куала Лумпур
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски