Filter
MSc
Португалия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Португалия offering law degrees

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

Португалия, официално Португалската република, е държава, разположена в Югозападна Европа на Иберийския полуостров. Португалия е на 900 години, и въпреки че има сравнително малка площ, тя изигра решаваща роля в световната история. Universidade DO Porto е най-популярната от чужденци, които се състоят от 11 процента чуждестранните студенти.

Law schools and universities for law degrees Португалия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Португалия here.

Научете повече Свиване

Резултати

ISCTE Business School – Instituto Universitário de Lisboa

Магистър по мениджмънт има за цел да продължи обучението на 1ви цикъл в мениджмънта, допълвайки и задълбочавайки придобитите знания в областта на управлението и свързанит ... [+]

.

Магистър по мениджмънт има за цел да продължи обучението на 1ви цикъл в мениджмънта, допълвайки и задълбочавайки придобитите знания в областта на управлението и свързаните с тях.

Магистърът по мениджмънт предлага на участниците визия, концепции и инструменти за справяне с големите предизвикателства, пред които са изправени компаниите в 21-ви век в един все по-развит и все по-конкурентен свят.... [-]

Португалия Лисабон
Октомври 2019
Portuguese (Portugal)
Редовно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски