Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

От другата страна на Атлантическия океан, на дискусия за онлайн курсове и техния потенциал за преструктуриране на висшето образование се води за известно време. Курсовете са структурирани като седмично онлайн конференции; комуникация в курса на преподавателя и другите обучаващи се провежда във виртуална среда за обучение. Онлайн курсовете са предназначени да се поберат около вашия календар, възможност за достъп до разбира се, когато това е подходящо за Вас.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

185 резултата за Магистратура, Онлайн обучение Filter

Магистър по обществено здраве и насърчаване на здравето

Brunel University London
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Великобритания London + още 1

Онлайн магистърската програма за обществено здраве и промоция на здравето е предназначена да подготви завършилите мултидисциплинарни знания за успешно договаряне на предизвикателствата и сложността на кариерата в здравната индустрия.

Онлайн магистърска степен в областта на науките за здравето на населението

University of Glasgow Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 - 6 години Септември 2019 Великобритания Glasgow

Науките за здравето на населението са нововъзникваща област на изследванията в областта на здравето, която се фокусира върху множеството детерминанти на здравните резултати и тяхното въздействие върху населението. Университетът в Глазгоу е класиран в топ 100 на световните университети (QS World University Rankings 2019), той предоставя единствената онлайн програма от този вид в Обединеното кралство, която е посветена на измерване, количествено определяне и описване на здравословното състояние и неравнопоставеността на здравето на населението. чрез изследвания на високо равнище и статистически анализ.

MSc / PGDip в Applied Neuroscience

King's College London Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 6 години Септември 2019 Великобритания London

Този курс за следдипломна квалификация ще ви позволи да приложите знанията си от неврологията в реални условия. От изследователската лаборатория до маркетинга, прилагането на невронауката има потенциала да задълбочи разбирането ви за това как нервната система служи за задвижване на всяка наша мисъл, усещане и емоция.

Магистър Имплантология и дентална хирургия

International Medical College
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 15 - 24 месеца Запитване на информация Германия Münster + още 2

International Medical College IMC® изпълнява следдипломни международни магистърски курсове, използвайки концепция за смесено обучение; теоретичното съдържание (основен курс и курс по специализация) се предава чрез електронната ни платформа e-med чрез интернет, заедно с практически клинични курсове, усъвършенствано обучение, лекции и семинари в нашата собствена виртуална конферентна система.

MS в клиничните изследвания (MSCR)

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Boston + още 1

Програмата MSCR преподава учениците на научните основи на човешките изследвания. Курсовете в нашата учебна програма предоставят задълбочен поглед върху всички ключови елементи в клиничните изследвания.

Магистър по приложна наука за упражнения - наука за човешко движение

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Август 2019 Съединени Американски Щати River Forest + още 1

Тъй като нараняванията стават все по-често срещани, предотвратяването на наранявания е критична част от работата с всички спортисти. Концентрацията на науката за човешкото движение ще даде на студентите знания за разработването на програми за предотвратяване на наранявания и ще научи учениците как да помогнат на спортистите да подобрят функционалния капацитет и да коригират неправилните модели на движение.

MSC общественото здраве

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати New York Гърция Athens Румъния Bucharest Великобритания London Египет Cairo Гана Accra Малави Lilongwe Мавриций Port Louis Нигерия Lagos Сомалия Mogadishu Замбия Lusaka Йордания Irbid Кипър Cyprus Online + още 25

MSc Public Health създава професионалисти, които могат да ръководят и прилагат промени в общественото здравеопазване по целия свят. Този магистърски курс подпомага развитието на практикуващите в сферата на общественото здравеопазване, като им дава възможност да договарят, планират, изпълняват и оценяват политическите и практическите инициативи.

Master of Science in Management of Health Informatics and Analytics

The Milken Institute School of Public Health
Онлайн обучение Редовно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Washington

Магистър по медицина (MSN)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Август 2019 Съединени Американски Щати San Francisco + още 1

Програмата "Магистър в областта на медицинските сестри" (MSN) подготвя преподаватели, които вече притежават асоциирана или бакалавърска степен, за да напредват в областта, като придобият опит в разработването и управлението на планове за грижи за пациентите и да се застъпват за най-добрите практики в областта на здравеопазването.

Магистър по периферна медицина

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Септември 2019 Великобритания London + още 2

Периперативната медицина е бързо развиваща се и вълнуваща област, която се занимава с предоставянето на отлична грижа на хирургичните пациенти. Тази нова магистърска програма, предоставяна чрез електронно обучение, ще отговори на предизвикателствата, породени от високорисковия хирургически пациент и е предназначена да подготви онези, които участват в управлението на хирургичната помощ с богат опит, подкрепена от най-добрите доказателства, и да насърчи задълбоченото разбиране на специалност.

Магистър по медицина

Saint Xavier University Online
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати Chicago

Онлайн MSN от университета Saint Xavier подкрепя трансформацията ви в доверена сестра с висококачествена и призната програма, която е достъпна, достъпна и незабавно приложима.

Магистър в областта на здравеопазването

Uninettuno University - Atheneum Liberal Studies
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 18 - 24 месеца Отворено кандидатстване Италия Rome + още 1

Магистърската наука по здравен мениджмънт с две специалности: магистърска степен по международно здравно управление и магистърска степен по управление на общественото здраве е разработена от Международния телематичен университет UNINETTUNO, за да осигури необходимите знания и опит на висшите мениджъри и лидерите на здравния сектор.

Магистър (MS) в администрацията по фармация за здравни системи

Northeast Ohio Medical University- College of Graduate Studies
Онлайн обучение 2 - 6 години Август 2019 Съединени Американски Щати Rootstown Township

Аванс на вашата аптека административни, финансови

MSN с концентрация в ръководството на изпълнителната медицинска сестра

Nova Southeastern University Online
Онлайн обучение Задочно обучение Август 2019 Съединени Американски Щати Fort Lauderdale

Неклиничната степен на MSN поддържа медицинските сестри на BSN, както и други здравни специалисти, които променят кариерата си. Ако не разполагате с BSN, но сте завършили съответна област, трябва само да завършите един мостов курс, за да влезете в програмата. Изпълнителна сестра Лидерство: Тази специализация разширява набора от инструменти, така че можете да промените здравните операции в полза на организацията, като същевременно останете фокусирани върху пациента.

Postgraduate Certificate / Diploma / M.Sc. in Advanced Radiotherapy Practice

Trinity College Dublin Online Education
Онлайн обучение Редовно обучение 1 - 3 години Запитване на информация Република Ирландия Dublin

Нашата следдипломна лъчетерапия онлайн курс има за цел да развие знания и умения в разширено управление лъчева терапия на пациенти с ракови заболявания и да ви даде възможност за критична оценка и участие в научни изследвания в тази област.