Zdravnoobrazovanie.com

Университети и бизнес училища по цял свят

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

От другата страна на Атлантическия океан, на дискусия за онлайн курсове и техния потенциал за преструктуриране на висшето образование се води за известно време. Курсовете са структурирани като седмично онлайн конференции; комуникация в курса на преподавателя и другите обучаващи се провежда във виртуална среда за обучение. Онлайн курсовете са предназначени да се поберат около вашия календар, възможност за достъп до разбира се, когато това е подходящо за Вас.

Търсене на най-добри акредитирани университети, колежи и бизнес училища по цял свят. Филтрирайте по държава, спестявайте време, контактирайте университетите директно тук!

180 резултата за Магистратура, Онлайн обучение Filter

Магистър по обществено здраве и насърчаване на здравето

Brunel University London
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Великобритания Лондон + още 1

Онлайн магистърската програма за обществено здраве и промоция на здравето е предназначена да подготви завършилите мултидисциплинарни знания за успешно договаряне на предизвикателствата и сложността на кариерата в здравната индустрия.

MSc Обществено здраве

UNICAF - University of Suffolk
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Отворено кандидатстване Великобритания Ипсуич + още 1

Магистърът по обществено здраве е предизвикателна и възнаграждаваща програма, предназначена да осигури цялостно запознаване с общественото здраве на студентите, които възнамеряват да упражняват кариера в практиката, управлението и / или научните изследвания в областта на общественото здраве на местно, национално и / или наднационално ниво. Основният акцент на програмата е върху подобряването на здравето и благополучието на населението, предотвратяване на здравословни проблеми преди появата им и намаляване на неравенствата в здравето.

Магистър по Качество

RCSI Institute of Leadership
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 2 години Септември 2020 Република Ирландия Дъблин Обединени Арабски Емиерства Дубай Бахрейн Busaiteen + още 4

Магистър по качество

Онлайн магистърска степен по обществено здраве

University of Glasgow Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 - 6 години Януари 2020 Великобритания Глазгоу

Остарялата здравна политика рискува благосъстоянието на хората, семействата и общностите. Университетът в Глазгоу разбира важността на това и преподава обществено здравно образование от 1893 г. През това време те успяха да разработят програма, която поставя акцент върху оригинални изследвания, психосоциални и международни подходи към общественото здраве и тесни връзки с NHS, те помагат за развитието на ключовите умения, необходими за успешна кариера в общественото здраве.

MS в клиничните изследвания (MSCR)

Division of Graduate Medical Sciences at Boston University School of Medicine
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Бостон + още 1

Програмата MSCR преподава учениците на научните основи на човешките изследвания. Курсовете в нашата учебна програма предоставят задълбочен поглед върху всички ключови елементи в клиничните изследвания.

Магистър Имплантология и дентална хирургия

International Medical College
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 15 - 24 месеца Запитване на информация Германия Мюнстер + още 2

International Medical College IMC® изпълнява следдипломни международни магистърски курсове, използвайки концепция за смесено обучение; теоретичното съдържание (основен курс и курс по специализация) се предава чрез електронната ни платформа e-med чрез интернет, заедно с практически клинични курсове, усъвършенствано обучение, лекции и семинари в нашата собствена виртуална конферентна система.

Магистър по приложна наука за упражнения - спортно хранене

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 8 седмици Запитване на информация Съединени Американски Щати Речна гора + още 1

Тази част подготвя физически лица за изпита със сертифицирана спортна храна (CISSN) от Международното дружество по спортна храна. Бюрото по трудова статистика изчислява, че перспективите за работа на диетолозите и диетолозите ще бъдат розови, като се увеличават с 20%. Освен това, тези, които вземат изпита, могат да отворят врати за лично обучение и за хранително-вкусовата промишленост, както и за хранителната индустрия.

Магистър по деменция

University of Hull Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания корпус

Критично оспорвайте често срещаните възприятия за деменцията като диагноза единствено за загуба и отчаяние. Съсредоточете се върху правата на човека, достойнството и грижите. Научете какво означава да живеете добре с деменция. Създаден да ви даде критично разбиране на деменцията, този курс ще ви даде задълбочен поглед върху опита на хората, живеещи с деменция и техните семейства. Ще развиете ново критично мислене, ще ви дадат практически инструменти и мислене, за да водите положителна промяна.

Магистър по спортна медицина, Упражнение

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Запитване на информация Великобритания Лондон + още 1

Този MSc е предназначен да даде на клиницистите и практикуващите по-дълбоко разбиране на спортната медицина, спортните наранявания и упражненията медицина.

MS в фармакологията

School of Medicine - University of California Irvine
Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Ървайн

Програмата MSP е в тясно съответствие с мисията, целта и стратегическия план на Калифорнийския университет, Калифорнийския университет, Ървайн (UCI), Медицинската школа на UCI и Катедрата по фармакология на UCI. Програмата MSP онлайн е насочена към работещите професионалисти във фармацевтичната индустрия и свързаните с тях области, които търсят напреднала степен, като продължават своята работа на пълен работен ден. Общата цел на програмата е да предостави на студентите експертен опит и най-новите научни знания и изследователски умения в областта на фармакологията.

Магистър по медицина

Saint Xavier University Online
Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Чикаго

Онлайн MSN от университета Saint Xavier подкрепя трансформацията ви в доверена сестра с висококачествена и призната програма, която е достъпна, достъпна и незабавно приложима.

Магистър по медицина (MSN)

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 2 години Запитване на информация Съединени Американски Щати Сан Франциско + още 1

Програмата "Магистър в областта на медицинските сестри" (MSN) подготвя преподаватели, които вече притежават асоциирана или бакалавърска степен, за да напредват в областта, като придобият опит в разработването и управлението на планове за грижи за пациентите и да се застъпват за най-добрите практики в областта на здравеопазването.

MSN с концентрация в Информационната сестра

Nova Southeastern University Online
Онлайн обучение Редовно обучение Януари 2020 Съединени Американски Щати Форт Лодердейл

Неклиничната степен на MSN поддържа медицинските сестри на BSN, както и други здравни специалисти, които променят кариерата си. Ако не разполагате с BSN, но сте завършили съответна област, трябва само да завършите един мостов курс, за да влезете в програмата. Основаната на данни грижа, основана на доказателства, е бъдещето на здравеопазването. В тази специализация вие усъвършенствате медицинските сестри и информационната наука за създаване на здравни програми, които осигуряват по-силни резултати за пациентите.

MSc / PGDip / PGCert в общественото здраве

King's College London Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 6 години Октомври 2019 Великобритания Лондон

Това иновативно дистанционно обучение по обществено здраве MSc, PG Dip, PG Cert ви позволява да се възползвате от световноизвестното обучение на King's College London, където и да сте. Курсът се преподава от някои от водещите световни академици в областта на общественото здраве във Факултета по науките за живота

Postgraduate Certificate / Diploma / M.Sc. in Advanced Radiotherapy Practice

Trinity College Dublin Online Education
Онлайн обучение Редовно обучение 1 - 3 години Запитване на информация Република Ирландия Дъблин

Нашата следдипломна лъчетерапия онлайн курс има за цел да развие знания и умения в разширено управление лъчева терапия на пациенти с ракови заболявания и да ви даде възможност за критична оценка и участие в научни изследвания в тази област.