Filter
MSc
Великобритания Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистратурите по науки за академични напреднали програми, които продължават около две години. Брой училища и университети предлагат варианти за онлайн, задочно и вечерно обучение за степен MSc, което е твърде удобно за студенти с наситено разписание и много ангажименти.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Общи ветеринарни науки, Великобритания

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Този магистър е предназначен да предостави на студентите умения и знания, които трябва да бъдат високо ефективни практикуващи и да им даде възможност да действат като рък ... [+]

Описание на програмата

Ветеринарната медицина е бързо развиваща се дисциплина, включваща широк спектър от специализирани области. Изследванията във ветеринарната медицина са пряко свързани с подобряването на здравето и благосъстоянието на домашните животински видове и защитата на общественото здраве.

R (D) SVS има международна репутация и клиничните му услуги - болница за дребни животни (кучета и котки и екзотични животни, зоопарк и дива природа) и болница за големи животни (коне и добитък) са сред най-влиятелните центрове за клинични грижи в Обединеното кралство и Европа. Той е в най-добра позиция да развива уменията на сектора, поради уменията си в областта на първичната, средната и горната медицина и хирургия, както и обширната си научна дейност във всички аспекти на ветеринарната медицина.... [-]

Великобритания Единбург
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски