Zdravnoobrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Науки за физическите увреждания, Великобритания Filter

майстор в изобразяване на мозъка и когнитивни невронауки (MSC)

University of Birmingham - College of Life and Environmental Sciences
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Бирмингам + още 1

Този курс предлага отлична възможност за разширено обучение в Brain Imaging и когнитивна Neuroscience.

MSc / PGDip при възрастни с увреждания, които имат значителни и сложни нужди

University of St Andrews
Онлайн обучение Задочно обучение 1 година Септември 2020 Великобритания Сейнт Андрюс

PGDip / MSc за възрастни с увреждания са програми за задочно дистанционно обучение, предназначени да продължат професионалната квалификация за професионален персонал, който желае да бъде изследователски практикуващ в текущата си длъжност или които желаят да развият своята кариера чрез прилагане на научно-обосновани изследвания на практика.