HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Получаването на магистърска степен, или магистърска степен, означава, че сте завършили успешно интензивно проучване в конкретна област. В спечелил степента, не се квалифицирате да преследва допълнително образование или кариера в дисциплината.

Какво е магистърска степен по медицина социална работа? Магистърска степен по медицина социална работа е интердисциплинарна програма, която се фокусира върху социалните и медицинските нужди на пациентите и обществото. Програмата е предназначена да обучава социални работници за работа в сферата на здравеопазването, но неговото интердисциплинарен характер го прави приложим за най-различни възможности. Учениците ще вземат класове, като правата на пациента, биоетика, занимаващи се с болестта и смъртта и обществено здравеопазване. Всички тези курсове вратовръзка в задължителните преживявания стажантски че могат да се провеждат в обстановка център здравеопазване или обществен уелнес.

Програмата е от полза на студентите по социална работа, които се интересуват в сферата на здравеопазването, но тя също е от полза всеки студент интересно да научите за социалния контекст на медицината. Защото вие ще научите за двете социални дейности и здравеопазване, има широка гама от приложения, тази степен може да се наложи.

Цената на придобиване на магистърска степен по медицина социална работа може да варира. Най-добрият начин да получите точна обобщение на разходите е да се свържете с допускане офиса на училището, който искате да присъстват.

Магистърска степен по медицина социална работа вероятно ще се класират ли да работят в обществен здравен център, болница, офис частен лекар или правителствена агенция. Всички тези институции работят социални работници в различни роли. Може да работи един-на-един с пациенти, или може да взаимодейства със семействата на болни хора. Някои форми на специализиран социална работа изискват лиценз, така че можете да изберете да стане лицензиран и практика, използвайки знанията си по медицина.Всички тези възможности позволяват да се прилага си степен в рамките на ръце на създаване, но ако решите да преследва друга работа, най-вероятно ще бъде в състояние да пиша или да преподават с помощта на знанията, придобити от вашия степен.

Има някои училища, които могат да предлагат магистърска степен по медицина социална работа чрез онлайн или на непълно работно време проучване. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

2 резултата за Медицинска социална работа Filter

Магистърска степен по лидерство в здравеопазването и социалните грижи (международни)

University of Bradford
MSc Септември 2020 Редовно обучение Английски Campus

Тази програма е предназначена да ви помогне да напреднете като медицински специалист. Това ще ви даде както умения, така и професионална квалификация, от които се нуждаете, за ...

Научете повече

Магистър по социални науки по управление на здравеопазването и социалните услуги (MHSM)

Lingnan University
MSc Септември 2020 Редовно обучение Задочно обучение Английски Campus

Магистърската програма по социални науки в областта на здравеопазването и социалните услуги (MHSM) е едногодишна или двугодишна напреднала програма за непълно работно време, к ...

Научете повече