Filter
MSc
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Получаването на магистърска степен, или магистърска степен, означава, че сте завършили успешно интензивно проучване в конкретна област. В спечелил степента, не се квалифицирате да преследва допълнително образование или кариера в дисциплината.

Какво е магистърска степен по медицина социална работа? Магистърска степен по медицина социална работа е интердисциплинарна програма, която се фокусира върху социалните и медицинските нужди на пациентите и обществото. Програмата е предназначена да обучава социални работници за работа в сферата на здравеопазването, но неговото интердисциплинарен характер го прави приложим за най-различни възможности. Учениците ще вземат класове, като правата на пациента, биоетика, занимаващи се с болестта и смъртта и обществено здравеопазване. Всички тези курсове вратовръзка в задължителните преживявания стажантски че могат да се провеждат в обстановка център здравеопазване или обществен уелнес.

Програмата е от полза на студентите по социална работа, които се интересуват в сферата на здравеопазването, но тя също е от полза всеки студент интересно да научите за социалния контекст на медицината. Защото вие ще научите за двете социални дейности и здравеопазване, има широка гама от приложения, тази степен може да се наложи.

Цената на придобиване на магистърска степен по медицина социална работа може да варира. Най-добрият начин да получите точна обобщение на разходите е да се свържете с допускане офиса на училището, който искате да присъстват.

Магистърска степен по медицина социална работа вероятно ще се класират ли да работят в обществен здравен център, болница, офис частен лекар или правителствена агенция. Всички тези институции работят социални работници в различни роли. Може да работи един-на-един с пациенти, или може да взаимодейства със семействата на болни хора. Някои форми на специализиран социална работа изискват лиценз, така че можете да изберете да стане лицензиран и практика, използвайки знанията си по медицина.Всички тези възможности позволяват да се прилага си степен в рамките на ръце на създаване, но ако решите да преследва друга работа, най-вероятно ще бъде в състояние да пиша или да преподават с помощта на знанията, придобити от вашия степен.

Има някои училища, които могат да предлагат магистърска степен по медицина социална работа чрез онлайн или на непълно работно време проучване. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

Научете повече Свиване

2 резултата за Медицинска социална работа

Lingnan University

Магистърската програма по социални науки в областта на здравеопазването и социалните услуги (MHSM) е едногодишна или двугодишна напреднала програма за непълно работно вре ... [+]

Описание на програмата

Магистърската програма по социални науки в областта на здравеопазването и социалните услуги (MHSM) е едногодишна или двугодишна напреднала програма за непълно работно време , която има за цел да подготви ново поколение практикуващи социални услуги и свързани с тях здравни мениджъри, които да осигуряват прогресивно и иновативни решения на сложни предизвикателства на непрекъснато динамичните системи за предоставяне на здравни услуги. Той възприема мултидисциплинарен и международно признат подход, за да предостави на студентите умения за предоставяне на услуги в областта на застаряването и бързо развиващо се технологично общество. Той ще осигури на студентите необходимите управленски умения за ръководство и управление на екипи, за планиране и изпълнение на услуги и за ефективна работа с потребителите на услугите и заинтересованите страни.... [-]

Хонг Конг Туен Мун
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
University of Bradford

Тази програма е предназначена да ви помогне да напреднете като медицински специалист. Това ще ви даде както умения, така и професионална квалификация, от които се нуждает ... [+]

Тази програма е предназначена да ви помогне да напреднете като медицински специалист. Това ще ви даде както умения, така и професионална квалификация, от които се нуждаете, за да кандидатствате за по-висши ръководни и ръководни длъжности в здравеопазването и социалните грижи.

Нашият екип от опитни учени и практици се фокусира върху компетентното управление и ефективното ръководство, като дава на учениците от клинични и управленски умения необходимите инструменти за подобряване на услугите и устойчива промяна в здравните и социалните условия.... [-]

Великобритания Брадфорд
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски