HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистърска степен (магистър) е следдипломна квалификация, спечелени от които показват овладяване на дадена област, получени чрез интензивен курс на обучение. Няколко кариери са достъпни само за притежателите на степента, и то обикновено е изискване за всеки, който се надява да получи докторска степен.

Какво е магистърска степен по клинична психология? Тази степен е предназначен да развие задълбочени познания в психологическата теория и практика. Това обикновено отнема една до две години, за да завърши и съчетава дидактически и практическите методи за обучение, за да се подготви студентите да работят в най-различни настройки. Студентите се научават да се оцени пациенти, диагностицират психични и поведенчески разстройства и разработят лечения. Не всички програми водят до лицензиране или са предназначени да осигурят на учениците за независима практика. Бъдещите студенти трябва да проверят с техните предназначени училища за изясняване.

Магистърска степен по клинична психология е за докторанти, интересуващи се от нарушения, произтичащи от когнитивни, поведенчески или емоционални проблеми.Психичното здраве е разнообразна и динамична област, в която клинични психолози имат много възможности за създаване на задоволителни, доходоносни кариера.

Завършване на магистърска степен по клинична психология може да варира значително в цената, в зависимост от конкретните институции и програми. Препоръчително е да се свържете с училища за актуална информация за обучение и такси.

Притежателите на магистърска степен по клинична психология могат да си поставят няколко възможности. Те често продължават образованието си в докторската степен. Много клинични психолози работят в болници или частни практики, в зависимост от обхвата на тяхното обучение. Те могат да се установят в академичните среди като инструктори и изследователи. Те могат също да предоставят консултации за травма, мъка, брачни или семейни проблеми, злоупотребата с наркотични вещества и хранителни разстройства.

Получаването на магистърска степен по клинична психология може да се осъществи в училищата по целия свят. Много програми предлагат гъвкави възможности за поставяне на начина на живот на най-различни ученици.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

4 резултата за Клинична психология Filter

MSc / PgD / PgC Психология на здравето

Cardiff Metropolitan University
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Запитване на информация Великобритания Кардиф + още 1

Тази магистърска степен има за цел да създаде висококачествени възпитаници, които са в добра позиция да подобрят здравето и благосъстоянието на хората в Уелс и извън него, като използват специфични психологически знания и умения.

MSc по психологическа терапия в първичната медицинска помощ

University of Stirling
Онлайн обучение Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Великобритания Стърлинг

Нашата MSc психологическа терапия в първичната грижа осигурява експертно обучение за предоставяне на основана на доказателства когнитивна поведенческа терапия (CBT) на възрастни в първичната помощ. Доставян съвместно от University of Stirling и Университета в Дънди, той е разработен от специалисти от NHS и клинични университетски преподаватели, които да ви дадат клинични и професионални умения, които трябва да работите като клиничен сътрудник в приложната психология в рамките на NHS.

Магистър по клинична и психосоциална епидемиология

University of Groningen
Кампус Редовно обучение 2 години Септември 2020 Холандия Грьонинген

Магистърът по клинична и психосоциална епидемиология е уникална програма, която свързва клиничното, общественото здраве и психосоциалната теория с методологическите познания. Ние сме малка програма, която ще бъде фокусирана върху вашето индивидуално развитие и където ще имате възможност напълно да се потопите в изследователска тема по ваш избор. В мултидисциплинарна среда ще се научите да използвате иновативни техники за решаване на съвременни проблеми със здравето, пионерски в научните изследвания, рамо до рамо с най-добрите изследователи на Университетския медицински център Гронинген. Възможно е да се получи и докторска степен. позиция, след като завършите обучението си.

Магистър по клинична детска и юношеска психология

Utrecht University
Кампус Редовно обучение 1 година Септември 2020 Холандия Утрехт Миделбург + още 1

В магистърската програма "Клинична детска и юношеска психология" ще научите как да приложите вашите знания за психологията на развитието в клиничната практика.