Filter
MSc
Австралия Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

В програмите за степен „магистър на науките“ студентите придобиват съответна степен след завършване на задълбочено обучение в колеж или университет. Придобиването на степен MSc помага на студентите да подобрят своите кариерни перспективи и да подобрят професионалното си ниво знания, което се цени от потенциални работодатели.

Програмите за обучение в областта на здравните науки подготвят студентите да работят в здравната индустрия в широк спектър от роли. Курсовата работа обхваща широк кръг от дисциплини, които позволяват на студентите да придобият знания по теми, вариращи от човешката биология до здравната политика и администрацията.

Австралия е третият най-голям броят на чуждестранните студенти в света, въпреки че имат общност от едва 23 милиона евро. Това са силни академични познания, но австралийските институции са също толкова високо класирана като градовете, че къщата им около родната земя.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Здравни грижи, Австралия

Bond University

Майсторът на науката от изследвания (здравни науки) ви дава възможност да предприеме поднадзорните изследвания в една или повече от Факултета по здравни науки и научни об ... [+]

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ВХОД

Успешното завършване на съответната бакалавърска степен с отличие в съответната дисциплина, с доказателства за възможността за извършване на надзор изследвания или квалификация, или комбинация от квалификации се считат за равностойни от Комитета по факултет Research.

ОПИСАНИЕ НА ПРОГРАМАТА

Майсторът на науката от изследвания (здравни науки) ви дава възможност да предприеме поднадзорните изследвания в една или повече от Факултета по здравни науки и научни области и групи лекарството. Той е международно признат изследователски степен и е път към докторантурата.... [-]

Австралия Robina
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
104 седмици
Кампус
Научете повече на английски