close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Един MSc, или магистърска степен, е популярен избор за специализанти по целия свят. Тази степен помага на студентите да придобият знания експертно ниво на избраната от тях област и обикновено отнема около две години, за… Научете повече

Един MSc, или магистърска степен, е популярен избор за специализанти по целия свят. Тази степен помага на студентите да придобият знания експертно ниво на избраната от тях област и обикновено отнема около две години, за да завършите. Един популярен район на изследване е когнитивната наука.

Само това, което е магистърска степен по психология на детето? Тази степен е предназначена да помогне образоват учениците за психичното растежа и развитието на децата. Въпреки, че тази степен може да покрие основните психологически принципи като социология, статистика, и психични разстройства, обикновено ще има специален фокус върху социалното, емоционалното и умственото развитие на децата. Студентите могат да научат повече за усвояване на езика, детството социализация, педагогическата психология, и емоционално развитие.

Един от тези степени може да предложи няколко предимства пред студенти.Тези, които следват този курс на обучение ще се научат ценни технически и когнитивни умения, които ще им помогнат както в кариерата си и в личния си живот. Освен това, една степен Магистър предлага ценна предимство на пазара на труда.

Има много варианти на разположение за тези, които желаят да упражняват тази степен, всички от които се различават по цена. Студентите трябва внимателно да проучат таксата за обучение, такси и други потенциални разходи за избраната от тях институция, преди да решат да се запишат.

Тези, които имат магистърска степен по психология на детето ще намерите много възможности за кариера са отворени за тях. Те могат да се използват от изследователски съоръжения, правителствени агенции, или частни психологически клиники; те дори да изберете да отворите свой собствен практика. Много детски психолози избират да станат учители, съветници, социални работници, специалисти началото на развитие, или дори активисти, работещи в полза на живота на децата.

Има много варианти на разположение на тези, които се интересуват от тази тема.Ако смятате, че бихте искали да се печелят магистърска степен по детска психология, след това можете да започнете още днес. Просто търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Utrecht University
Утрехт , Холандия

В магистърската програма „Клинична детска и юношеска психология“ ще научите как да прилагате знанията си по психология на развитието в клиничната практика. ... +

В магистърската програма „Клинична детска и юношеска психология“ ще научите как да прилагате знанията си по психология на развитието в клиничната практика. -
MSc MSc
Редовно
Английски
Септ. 2021
Кампус
 

СЪВЕТ! Ако представлявате учебно заведение и искате да добавите вашите програми към нашите списъци, свържете се с нас тук