Zdravnoobrazovanie.com

Find law schools and universities in Германия offering law degrees

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

Германия, официално на Федерална република Германия, е федерална парламентарна република в Западна и Централна Европа. Страната се състои от 16 държави, както и на нейния капитал и най-големият град е Берлин.

Law schools and universities for law degrees Германия. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Германия here.

Резултати Filter

MSc International Graduate Program Medical Neurosciences

Charité – University of Medicine Berlin
Кампус Редовно обучение 4 семестри Октомври 2020 Германия Берлин

Магистърската програма обхваща широчината на невронауката от молекулярната и клетъчната невробиология до системната невронаука и познание. Тъй като програмата се фокусира върху транслационните изследвания, привеждайки констатациите от пейката до леглото, специален акцент се отделя на патологичните аспекти на неврофизиологията и клиничната невронаука. Подчертавайки значението на практическите експериментални умения, практическото лабораторно обучение, включително магистърската теза, представлява 50% от програмата. За теоретичните модули една трета от времето е посветена на преподаването в клас, а две трети от времето се отделя за самостоятелно обучение.

Магистър на науката в остеопатията

The International Academy Of Osteopathy
Кампус Задочно обучение 5 семестри Септември 2020 Белгия Гент Австрия Инсбрук Германия Нойс Берлин + още 5

Целта на курса е да осигури на специалистите си специалност във всички области на остеопатията и да гарантира, че професионалната квалификация се развива допълнително на ниво висше образование. Освен това курсът има за цел да даде възможност за научно изследване на техниките за остеопатично лечение.

магистър по рехабилитация невро

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
Кампус Редовно обучение 3 години Октомври 2020 Германия Гера Бон Щутгарт Хайделберг Карлсруе Дюселдорф + още 5

Честотата на неврологични заболявания се увеличава в продължение на години. Получените дневни ограничения могат да бъдат избегнати чрез специфичен неврологично възстановяване и възстановяване на функциите, и по този начин качеството на живот могат да бъдат подобрени. Тук капитана заема неврорехабилитация.

майстор на науката в областта на психичното здраве и психотерапия

SRH Hochschule für Gesundheit Gera
Кампус Редовно обучение 2 години Октомври 2020 Германия Гера Бон Щутгарт Хайделберг Карлсруе Дюселдорф + още 5

Поддържане и възстановяване на психичното здраве е важна социална задача. Нашата многостранна Masters Разбира се дава право да бъде психически заболявания активни в различни професионални контексти на профилактика и рехабилитация.

Магистър по медицинска информатика

Deggendorf Institute of Technology
Кампус Редовно обучение 3 семестри Запитване на информация Германия Пфаркирхен

Здравната система се характеризира с висока ИТ инфилтрация - повечето клинични, сестрински и терапевтични процеси се поддържат от системи за документация на цифрова мрежа, които се използват от професионалисти, участващи във всички тези процеси на лечение.

Биомедицински науки (MSc)

Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Кампус Редовно обучение 4 семестри Октомври 2020 Германия Rheinbach

Фокусът на магистърската програма по биомедицински науки (MSc) е върху биомедицинското поле. Всички курсове и лекции се преподават на английски, структурите на курсовете са строго модулни.

Магистър (MSC) в biofabrication

University of Bayreuth
Кампус Редовно обучение 4 семестри Октомври 2020 Германия Байройт

Biofabrication е нова технология в областта на медицинското инженерство. По-специално, добавки производствени процеси (като 3D печат) се очаква да направи важен принос за технологичен напредък в близко бъдеще - и така е biofabrication. Програмата на международно ориентирани капитана Biofabrication е интердисциплинарен характер, което представлява инженерна учебна програма в пресечната точка на технология, химия, материалознание, биологията и медицината. Предлагаме ви възможност да работят в изследователски площ на гребена на медицински иновации. Студентите се възползват от нашите удобно разположени ключовите лаборатории, включително и тези в център Байройт за материалознание & Engineering (ZMW, ТАО) и най-новата баварска Polymer институт.

Биоаналитична химия и фармацевтичен анализ (магистър), непълно работно време

Fresenius University of Applied Sciences
Кампус Задочно обучение 3 семестри Запитване на информация Германия Идщайн Берлин Мюнхен Висбаден Хамбург + още 4

Вие сте бакалавър или дипломат, завършил кариера? Бихте ли искали да развиете уменията си и да задълбочите познанията си за определени области? Ако се интересувате от аналитичната химия, биоаналитиката, науките за живота, научните изследвания или осигуряването на качеството, тогава учебната програма на нашия магистър по биоаналитична химия и фармацевтичен анализ е идеалният избор. Тази програма ви дава възможност да спечелите ценни допълнителни квалификации заедно с работата си само за година и половина, като същевременно подобрите английския си език.

Биоаналитична химия

Fresenius University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 2 семестри Запитване на информация Германия Идщайн Берлин Мюнхен Висбаден Хамбург + още 4

Вие сте завършил бакалавърска степен или диплома, които искат да задълбочат знанията си и да се специализират в съвременни аналитични методи за медицина, фармацевтика, екологични изследвания или съдебна медицина? Бихте ли искали също така да подобрите специализираните си познания по английски език? Стреми ли се да стартираш кариерата си в недалечно бъдеще? След това едногодишната ни учебна програма по биологична химия и фармацевтичен анализ на английски език е перфектният избор!

Международна фармакология, здравна икономика

Fresenius University of Applied Sciences
Кампус Редовно обучение 4 семестри Октомври 2020 Германия Висбаден Хамбург + още 1

Магистърската програма Ви квалифицира за по-високи позиции в областта на научните изследвания и образованието, както и в публичния и частния сектор. Повече от три четвърти от вашите състуденти ще дойдат от чужбина - и това много оставя своя белег на нашия курс. Тук ще разработите набор от умения, които ще ви подготвят за глобалните предизвикателства, за които се очаква да се изправят пред дипломиран икономика на здравеопазването.

Магистър по управление на здравето

emlyon business school
Кампус Редовно обучение 18 месеца Септември 2020 Франция Лион Китай Шанхай Париж Великобритания Ланкашър Германия Мюнхен + още 7

Тази програма ще ви научи на мощни методологии за управление на иновативни и съвместни проекти, ще ви осигури солидни знания и гъвкавост, когато става въпрос за цифрови технологии: данни, интернет на нещата, изкуствен интелект и фокус върху собствеността върху предизвикателствата на тази екосистема и нейните различни заинтересовани страни.

Магистър по естетична стоматология (MED)

Goethe Dental School, Goethe University Frankfurt
Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 2 години Запитване на информация Германия Франкфурт

Магистърската програма "Магистър по естетична стоматология" в Goethe University "Дж. Дж. Goethe University предлага разширено академично обучение в областта на естетичната стоматология с международен фокус. Това е 90 ECTS програма на непълен работен ден, където средството за обучение е английски.

Магистър Разширена обща стоматологична практика

International Medical College
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 2 години Запитване на информация Германия Мюнстер + още 1

Стандартният период на обучение е 2 години. Учебната програма има общ ангажимент от около 3000 часа.

Магистър Специализирана ортодонтия

International Medical College
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 18 месеца Запитване на информация Германия Мюнстер + още 1

International Medical College IMC® изпълнява следдипломни международни магистърски курсове, използвайки концепция за смесено обучение; теоретичното съдържание (основен курс и курс по специализация) се предава чрез електронната ни платформа e-med чрез интернет, заедно с практически клинични курсове, усъвършенствани обучения, лекции и семинари в нашата виртуална конферентна система.

Магистър пародонтология

International Medical College
Кампус Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение Запитване на информация Германия Мюнстер + още 1

International Medical College IMC® изпълнява следдипломни международни магистърски курсове, използвайки концепция за смесено обучение; теоретичното съдържание (основен курс и курс по специализация) се предава чрез електронната ни платформа e-med чрез интернет, заедно с практически клинични курсове, усъвършенствани обучения, лекции и семинари в нашата виртуална конферентна система.