HEALTHCARESTUDIES

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Много хора по целия свят да решат да преследва магистърска или MSc, след получаване на бакалавърска степен в подобна област. Магистърски степени често повишават един е спечелил потенциал и възможности за кариера, и те обикновено са международно признати.

Само това, което е магистърска степен по ветеринарна медицина? Тази строга, напреднала степен програма има за цел да подготви участниците за доходоносни и удовлетворяващи кариери, свързани с ветеринарните науки. Общите части на обучение обикновено включват анатомията на животните, биологията и физиологията и биохимията и науката за храненето на животните обикновено също се покри. Допълнителна акцент често се поставя върху теми като например грижи за добитъка и домашните птици за наука, генетиката на животните, микробиология, фармакология, токсикология и животински тенденции за разплод, сред сродни области.

Често, завършили магистърска степен в програмите Ветеринарна медицина открият, че техните доходи и перспективи за кариера увеличават след осигуряване на напреднала степен.Много възпитаници да намерят по-силно удовлетворение от работата, след като използва своята магистърска степен в рамките на областта на ветеринарната медицина.

Поради значително колебание между разходите за обучение за програми за ветеринарни науки магистърски специалности, студенти, желаещи да влязат в програмата за конкретен училище трябва да се свържете с офиса на записване на училището за точни проценти за обучение и свързаната с тях информация.

Много хора, които се записват в ветеринарните програми медицина, правят това с намерението да в крайна сметка работи като ветеринарен лекар. Други влизат на терена и да намерят работа като ветеринарни техници, ветеринарни сътрудници или животновъдите. Някои използват знанията си по ветеринарна медицина, за да се съсредоточи върху научните изследвания и развитието на животните или в определен аспект на поджанр, като развитие на животновъдството или за разплод. Някои завършилите изберат да учат ветеринарна медицина в обстановка колеж или университет.A магистърска степен се изисква да преподава в колективен ниво в повечето страни.

Нашата база данни служи като голям ресурс за проучване на много програми, ветеринарна медицина, предлагани онлайн и по целия свят. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.

20 резултата за Ветеринарна медицина Filter

Магистър по ветеринарна медицина

Lithuanian University of Health Sciences
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2020 Литва Каунас

Програмата "Ветеринарна медицина" има за цел да обучава висококвалифицирани ветеринарни лекари, способни да работят в частната и държавната мрежа на ветеринарните служби.

Магистърска степен по ветеринарна медицина

University Of Agronomic Sciences And Veterinary Medicine of Bucharest
Кампус Редовно обучение 6 години Септември 2020 Румъния Букурещ

Френският език ветеринарно образование се простира в продължение на период от шест години (бакалавърски и магистърски) и е отворена за граждани на ЕС или страни извън ЕС, които владеят френски.

Магистър по ветеринарно образование

Royal Veterinary College
Кампус Задочно обучение Август 2020 Великобритания Лондон

КМБ в ветеринарен Образованието е уникална програма, на непълно работно време, насочена към ветеринарните и пара-ветеринарна професионалисти, работещи в областта на образованието и обучението на работното място-базирани. Тя е гъвкава програма

Магистър ветеринарната епидемиология и обществено здраве чрез дистанционно обучение

Royal Veterinary College
Онлайн обучение Задочно обучение Август 2020 Великобритания Лондон

Тази програма осигурява специалисти здравето на животните, епидемиолози и обществени здравни специалисти с разбиране на концептуалната основа на ветеринарната епидемиология и обществено здраве

Магистър ветеринарното образование чрез дистанционно обучение

Royal Veterinary College
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 5 години Август 2020 Великобритания Лондон + още 1

The магистърска степен по ветеринарна Образованието е уникална нова програма, специално разработена от ОВЛ, един от водещите ветеринарните училища във Великобритания

Магистър диво животно здравето

Royal Veterinary College
Кампус Редовно обучение Август 2020 Великобритания Лондон

Тази световна класа Курс специалист Masters (с изходните точки на сертификати и дипломи) е произвела над 190 възпитаници от самото си създаване през 1994 г.

Магистър ветеринарната епидемиология

Royal Veterinary College
Кампус Редовно обучение 3 семестри Август 2020 Великобритания Лондон

С бързото движение на хора по целия свят тези дни, болестта може да се движи много по-бързо, преди да и е по-трудно да се контролира от всякога.В такъв свят, има нарастваща нужда от

MSC ветеринарната епидемиология

London School of Hygiene & Tropical Medicine
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Лондон + още 1

Този курс има за цел да осигури разбиране на концептуалната основа на епидемиологията и обучение в основни методологични умения за провеждане на епидемиологични проучвания в животинските популации.

MSC медицинска паразитология

London School of Hygiene & Tropical Medicine
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Лондон + още 1

The MSc медицинска паразитология има за цел да осигури основно обучение по отношение на теоретичните и практическите аспекти на медицинска паразитология, обхващаща протозои и метазоан паразитите на хората ...

MSC медицинска ентомология за контрол на болестите

London School of Hygiene & Tropical Medicine
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Великобритания Лондон + още 1

The MSc Medical ентомология за контрол на заболяванията програма има за цел да осигури обучение по теоретичните и практическите аспекти на биологията и контрола на преносителите на болестта, както и на човешките патогени, че те предават ...

Магистър по водно производство

University of Stirling
Кампус Редовно обучение 12 - 30 месеца Запитване на информация Великобритания Стърлинг

Този курс предоставя на студентите уникална възможност да се възползват от експертния опит в аквакултурата на Стърлинг и Сити университета в Хонг Конг. И двете институции се събраха, за да осигурят този курс във водната безопасност на храните, който включва биологията и здравето на животните, храненето, безопасността на храните, производствените системи и болестите.

Магистър по водни ветеринарни изследвания

University of Stirling
Кампус Редовно обучение 12 месеца Запитване на информация Великобритания Стърлинг

Храната от водните системи е от съществено значение за голяма част от населението на света. Въпреки това, с дивите улови на морски дарове, които намаляват на много места, аквакултурата играе все по-голяма роля като алтернативен източник на висококачествена, хранителна храна - и като работодател. Контролирането на болестта е важно за продължаващия успех на тази индустрия.

Ветеринарна епидемиология (MSc, Pg Dip, Pg Cert, PG Prof Dev - Онлайн обучение)

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 6 години Септември 2020 Великобритания Единбург

Ветеринарната епидемиология е ключов компонент в редица глобални предизвикателства, свързани с контрола на болестите, продоволствената сигурност и изменението на климата. Следователно е необходимо да се подобри способността ни да разберем, да предсказваме и да реагираме на моделите и динамиката на болестите и да контролираме епидемиите.

Ветеринарна анестезия

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 6 години Септември 2020 Великобритания Единбург

Във ветеринарното управление на животните, анестезията (превръщането на животните в безсъзнание в разрешителните процедури) и аналгезията (намаляването на болката, която животното страда) имат жизненоважно значение за подобряване на хуманното отношение към животните, както и дават възможност за непрекъснато развитие на медицинския и хирургически напредък.

Приложено животинско поведение

The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 - 3 години Септември 2020 Великобритания Единбург + още 1

Тази програма е популярна международна атрактивност и е одобрена от много международни организации за нейното съвременно разбиране и прилагане на най-новите методи и практики за хуманно отношение към животните. Ние предоставяме на студентите разбиране за хуманното отношение към животните, което може да се приложи при изследване на животните, управление, грижи, производство, инспекция, оценка и подготовка на законодателството.