Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Великобритания

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

Онлайн обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението човек има гъвкавост за достъп до образованието си по всяко време и от всяко място те могат да влизат.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Университетите и бизнес училищата в Великобритания. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Великобритания и тук, и се свържете с тях директно!

66 резултата за Магистратура, Великобритания, Онлайн обучение Filter

Магистър по обществено здраве и насърчаване на здравето

Brunel University London
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2019 Великобритания London + още 1

Онлайн магистърската програма за обществено здраве и промоция на здравето е предназначена да подготви завършилите мултидисциплинарни знания за успешно договаряне на предизвикателствата и сложността на кариерата в здравната индустрия.

Онлайн магистърска степен по първична медицинска помощ

University of Glasgow Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 - 6 години Септември 2019 Великобритания Glasgow

Здравните грижи по света са изправени пред сериозни предизвикателства от нарастващите нужди на застаряващото население и от увеличаването на незаразните заболявания. Ако има добра система за първично здравно обслужване, тя може да изпълни 80-90% от здравните нужди на пациента през целия си живот. Това представлява огромна възможност за хората в тази област да имат значение за по-широките популации.

MSc / PGDip в Applied Neuroscience

King's College London Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 6 години Септември 2019 Великобритания London

Този курс за следдипломна квалификация ще ви позволи да приложите знанията си от неврологията в реални условия. От изследователската лаборатория до маркетинга, прилагането на невронауката има потенциала да задълбочи разбирането ви за това как нервната система служи за задвижване на всяка наша мисъл, усещане и емоция.

MSC общественото здраве

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Съединени Американски Щати New York Гърция Athens Румъния Bucharest Великобритания London Египет Cairo Гана Accra Малави Lilongwe Мавриций Port Louis Нигерия Lagos Сомалия Mogadishu Замбия Lusaka Йордания Irbid Кипър Cyprus Online + още 25

MSc Public Health създава професионалисти, които могат да ръководят и прилагат промени в общественото здравеопазване по целия свят. Този магистърски курс подпомага развитието на практикуващите в сферата на общественото здравеопазване, като им дава възможност да договарят, планират, изпълняват и оценяват политическите и практическите инициативи.

Магистър по болничен мениджмънт

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2019 Великобритания London

Тази специализирана програма е насочена към клинични специалисти от всички среди, участващи в предоставянето на интегрирани болкови услуги в първичната или вторичната помощ. Комбинирайки най-модерните изследвания с международна репутация за клинични постижения, UCL Pain Management MSc е идеален за всеки, който иска да подобри живота на хората, живеещи с постоянна болка, като същевременно ускорява собствената си кариера.

Магистър по обществено здраве

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 12 - 16 месеца Януари 2020 Великобритания London

Развийте знанията си

MSc in Health Management

Unicaf University (ZM)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2019 Кипър Larnaca Съединени Американски Щати New York Гърция Athens Румъния Bucharest Великобритания London Египет Cairo Гана Accra Малави Lilongwe Мавриций Port Louis Кения Nairobi Нигерия Lagos Сомалия Mogadishu Замбия Lusaka Йордания Irbid Cyprus Online + още 28

MSC в асоциирани проучвания на лекарските

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Онлайн обучение Редовно обучение 4 месеца Запитване на информация Великобритания Birmingham

Това Masters програма ниво Лекар Associate е предназначен за студенти, които вече са завършили с PGDip в Лекар Асистент / Асоциирани Изследвания от Великобритания или ирландски университет.

MSc в глобалното обществено здраве

Queen Mary Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания London

Фокусирайки се върху социалните, политическите и екологичните фактори, които оказват влияние върху глобалното обществено здравеопазване, магистърската програма на Queen Mary Online в глобалното обществено здравеопазване ще повиши осведомеността ви и ще разшири разбирането ви за глобалните здравни проблеми, така че да можете да решавате социалните несправедливости в здравето и да правите положителни промени и международните общности.

Магистър по международен здравен мениджмънт

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Запитване на информация Великобритания UK Online

Получете задълбочено познаване на глобалното здравеопазване, като същевременно учите и развивате умения, за да превъзхождате в лидерството с нашия онлайн магистър по международно здравеопазване. Тази глобална насочена следдипломна програма ще ви помогне да развиете кариерата си, като разгледате съвременните здравни и бизнес въпроси в нашата интерактивна онлайн среда за учене.

MPH обществено здраве

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение 1 - 5 години Запитване на информация Великобритания Glasgow + още 1

Развийте знанията си

MSc Обществено здраве - Промоция на здравето

Leeds Beckett University
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 12 - 30 търсене на докторантура по право juris doctor Запитване на информация Великобритания Leeds + още 1

Развийте вашите теоретични знания и практически умения за насърчаване и защита на общественото здраве и благосъстояние.

MSc Molecular Pathology of Cancer (Blended Learning)

Queen's University Belfast
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2019 Великобритания Belfast + още 1

MSc / PGDip / PGCert напреднали в изследванията на деменцията

University of Bradford
Онлайн обучение Задочно обучение 3 години Септември 2019 Великобритания Bradford

Разширено изследване на деменция е програма за дистанционно обучение на непълно работно време. Чрез онлайн обучение ще имате гъвкавост, която да отговаря на вашите изследвания около професионалния живот и да се учат от и със студенти от цял свят.

MSc / PgDip / PgCert в диагностичните изображения

London South Bank University
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 6 години Септември 2019 Великобритания London

Комбинирайте модули от клинични области, като интерпретиране на изображения, отчитане или изображения на гърдата, за да изградите пост-докторантско портфолио, завършващо с дисертация за завършване на магистърската програма.