Zdravnoobrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Великобритания

Програмите за степен „магистър на науките“ са за студенти, които вече имат завършена програма за бакалавър в подобна област. Програмите за MSc обикновено продължават две години при редовно обучение.

Онлайн обучение се отнася до използването на електронни медии и информационни и комуникационни технологии (ИКТ) в образованието. С онлайн обучението човек има гъвкавост за достъп до образованието си по всяко време и от всяко място те могат да влизат.

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Университетите и бизнес училищата в Великобритания. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университети в Великобритания и тук, и се свържете с тях директно!

65 резултата за Магистратура, Великобритания, Онлайн обучение Filter

Магистър по обществено здраве и насърчаване на здравето

Brunel University London
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 2 години Септември 2020 Великобритания Лондон + още 1

Онлайн магистърската програма за обществено здраве и промоция на здравето е предназначена да подготви завършилите мултидисциплинарни знания за успешно договаряне на предизвикателствата и сложността на кариерата в здравната индустрия.

MSc Обществено здраве

UNICAF - University of Suffolk
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 3 години Отворено кандидатстване Великобритания Ипсуич + още 1

Магистърът по обществено здраве е предизвикателна и възнаграждаваща програма, предназначена да осигури цялостно запознаване с общественото здраве на студентите, които възнамеряват да упражняват кариера в практиката, управлението и / или научните изследвания в областта на общественото здраве на местно, национално и / или наднационално ниво. Основният акцент на програмата е върху подобряването на здравето и благополучието на населението, предотвратяване на здравословни проблеми преди появата им и намаляване на неравенствата в здравето.

Онлайн магистърска степен по обществено здраве

University of Glasgow Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2.5 - 6 години Януари 2020 Великобритания Глазгоу

Остарялата здравна политика рискува благосъстоянието на хората, семействата и общностите. Университетът в Глазгоу разбира важността на това и преподава обществено здравно образование от 1893 г. През това време те успяха да разработят програма, която поставя акцент върху оригинални изследвания, психосоциални и международни подходи към общественото здраве и тесни връзки с NHS, те помагат за развитието на ключовите умения, необходими за успешна кариера в общественото здраве.

Магистър по деменция

University of Hull Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания корпус

Критично оспорвайте често срещаните възприятия за деменцията като диагноза единствено за загуба и отчаяние. Съсредоточете се върху правата на човека, достойнството и грижите. Научете какво означава да живеете добре с деменция. Създаден да ви даде критично разбиране на деменцията, този курс ще ви даде задълбочен поглед върху опита на хората, живеещи с деменция и техните семейства. Ще развиете ново критично мислене, ще ви дадат практически инструменти и мислене, за да водите положителна промяна.

Магистър по спортна медицина, Упражнение

University College London (UCL) - Division of Surgery & Interventional Science
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 - 5 години Запитване на информация Великобритания Лондон + още 1

Този MSc е предназначен да даде на клиницистите и практикуващите по-дълбоко разбиране на спортната медицина, спортните наранявания и упражненията медицина.

MSc / PGDip / PGCert в общественото здраве

King's College London Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 - 6 години Октомври 2019 Великобритания Лондон

Това иновативно дистанционно обучение по обществено здраве MSc, PG Dip, PG Cert ви позволява да се възползвате от световноизвестното обучение на King's College London, където и да сте. Курсът се преподава от някои от водещите световни академици в областта на общественото здраве във Факултета по науките за живота

MSc в глобалното обществено здраве

Queen Mary Online
Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Запитване на информация Великобритания Лондон

Фокусирайки се върху социалните, политическите и екологичните фактори, които оказват влияние върху глобалното обществено здравеопазване, магистърската програма на Queen Mary Online в глобалното обществено здравеопазване ще повиши осведомеността ви и ще разшири разбирането ви за глобалните здравни проблеми, така че да можете да решавате социалните несправедливости в здравето и да правите положителни промени и международните общности.

MSC общественото здраве

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Ню Йорк Гърция Атина Румъния Букурещ Великобритания Лондон Египет Кайро Гана Акра Малави Лилонгве Мавриций Порт Луис Нигерия Лагос Сомалия Могадишу Замбия Лусака Йордания Irbid Кипър Кипър Онлайн + още 25

MSc Public Health създава професионалисти, които могат да ръководят и прилагат промени в общественото здравеопазване по целия свят. Този магистърски курс подпомага развитието на практикуващите в сферата на общественото здравеопазване, като им дава възможност да договарят, планират, изпълняват и оценяват политическите и практическите инициативи.

Магистър по международен здравен мениджмънт

University of Essex Online
Онлайн обучение Задочно обучение 24 месеца Запитване на информация Великобритания Великобритания онлайн

Получете задълбочено познаване на глобалното здравеопазване, като същевременно учите и развивате умения, за да превъзхождате в лидерството с нашия онлайн магистър по международно здравеопазване. Тази глобална насочена следдипломна програма ще ви помогне да развиете кариерата си, като разгледате съвременните здравни и бизнес въпроси в нашата интерактивна онлайн среда за учене.

MSC в асоциирани проучвания на лекарските

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences
Онлайн обучение Редовно обучение 4 месеца Запитване на информация Великобритания Бирмингам

Това Masters програма ниво Лекар Associate е предназначен за студенти, които вече са завършили с PGDip в Лекар Асистент / Асоциирани Изследвания от Великобритания или ирландски университет.

Магистър по обществено здраве

Glasgow Caledonian University, London (GCU London)
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение 12 - 16 месеца Януари 2020 Великобритания Лондон

Развийте знанията си

MSc in Health Management

Unicaf University (ZM)
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение Септември 2020 Кипър Ларнака Съединени Американски Щати Ню Йорк Гърция Атина Румъния Букурещ Великобритания Лондон Египет Кайро Гана Акра Малави Лилонгве Мавриций Порт Луис Кения Найроби Нигерия Лагос Сомалия Могадишу Замбия Лусака Йордания Irbid Кипър Онлайн + още 28

MSc Обществено здраве - Промоция на здравето

Leeds Beckett University
Комбинирано в кампус и онлайн Редовно обучение Задочно обучение 12 - 30 търсене на докторантура по право juris doctor Запитване на информация Великобритания Лийдс + още 1

Развийте вашите теоретични знания и практически умения за насърчаване и защита на общественото здраве и благосъстояние.

Магистър по ветеринарна епидемиология и обществено здраве

University of London
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 2 - 5 години Февруари 2020 Великобритания Лондон + още 1

Този магистър предоставя на специалистите по здравеопазване на животните, епидемиолозите и специалистите по обществено здраве разбиране на концептуалната основа на ветеринарната епидемиология и общественото здраве.

MSc / PGDip / PGCert напреднали в изследванията на деменцията

University of Bradford
Онлайн обучение Задочно обучение 1 - 3 години Септември 2020 Великобритания Брадфорд

Разширено изследване на деменция е програма за дистанционно обучение на непълно работно време. Чрез онлайн обучение ще имате гъвкавост, която да отговаря на вашите изследвания около професионалния живот и да се учат от и със студенти от цял свят.