MSc Pharmaceutical Biotechnology

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

MSc Pharmaceutical Biotechnology

Pharmaceutical биотехнологиите е наука, която обхваща всички технологии, необходими за получаване, производство и регистрация на биотехнологичните лекарства. Напредъкът в рекомбинантни генетика улеснят рутинното клониране на гени и да се създаде генетично модифицирани организми, които могат да бъдат използвани в промишленото производство.

Pharmaceutical биотехнологиите се развива бързо и мултидисциплинарен област. Тази програма Матер ще се фокусира върху новите тенденции в производството на протеини, организми, на база ДНК ваксини, терапевтични протеини, преработка надолу по веригата и характеризиране, биоинформатика, напреднали молекулярни принципи и методи на изследване.

Програмата също така ще произвежда завършилите с критична и аналитична способност и гъвкав подход за решаване на проблеми. Biotechnology се развива бързо; там е основен акцент върху научноизследователска и развойна дейност, ориентирани биотехнологични изследвания и развитие за приложения в селското стопанство, промишлеността и сектора на здравеопазването.

Тези приложения ще донесат ползи за обществото и се признават все от страна на правителствата, индустрията и финансови институции. Нашата програма ще ви помогне да се отговори на увеличаващото се търсене от страна на международните пазари за висшисти с отлични познания по биотехнологии.

Цели на програмата

За да даде на студентите разбиране на специфичните знания предмет, както и критично, аналитично и гъвкав подход за решаване на проблеми в областта на фармацевтичната биотехнологиите За да даде на студентите подобрени практически и професионални умения и по този начин се подготвят студенти ефективно за професионална заетост или обучение на докторанти в областта на биотехнологиите За да се даде възможност на учениците да работят самостоятелно и да използва инициатива за решаване на различни проблеми, които могат да бъдат срещнати За да внуши критично осъзнаване на аванси в челните редици на биотехнологиите.


Съдържание

Pharmaceutical Biotechnology (30 кредита) Биотехнологични изследователски проекти (60 кредита) Биоинформатиката (30 кредита) Методи за изследване и управление на данни (30 кредита) English Language Support (за докторанти в училището на науката) Applied Molecular Biology (30 кредита)

изисквания за прием

секи кандидат трябва да имат: А почетна степен Великобритания в областта на биотехнологиите, молекулярната биология, биохимия или друга съответна област, обикновено при 2.1 или по-горе (или еквивалентен).

Студентите, които не разполагат с английски като първи език, трябва да имат IELTS резултат от 6.5 или по-горе, или еквивалентен рейтинг в друга призната система за проверка на езиковите умения. Алтернативно, студентите могат да влязат направо от университета в програма Гринуич Международни Предварителни Masters ". Кандидатите от други среди, могат да бъдат разглеждани.

Последна актуализация Апр. 2016

За учебното заведение

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, th ... Научете повече

Greenwich has scooped top spot in the London league table for student satisfaction, for the second year running. In the latest Sunday Times University Guide league table, published on 12 September, the university is ranked 26th for student satisfaction, out of 122 institutions in the UK, putting it ahead of all other universities in the capital. Свиване